Éjjel-Nappal Budapest

Joe teljesen összeomlott Dávid árulása után

rtl.hurtl.hu

2020. január 27. 21:40

Lali kételkedett önmagában. Rolandnak furcsa álma volt. Joe összeomlott.

Lali nagyon boldog Virággal, akivel az egész hétvégét együtt töltötte. Azonban emiatt egyre jobban félni kezd attól, hogy elveszítheti. Hirtelen kisebbrendűségi komplexusai támadnak, hogy nem tudja megvédeni, és Gáborra is féltékeny lesz, hogy túlságosan kedves a lánnyal. Lali attól tart, Virágnak más pasik jobban bejönnének, és emiatt össze is kap a lánnyal. Gábor és Niki végül alaposan beolvas neki és tisztázza vele, nem teheti tönkre a kapcsolatát Virággal azzal, hogy önmagában kételkedik. 

Lali összeveszett Virággal, amikor féltékenységét nem viselte el a lány...

Roland reggel akaratlanul is belekeveredik Bori és Bécy civódásába. Mivel Bori folyton ezen az egy témán rugózik, ez Roland hangulatára is kihat. Azt álmodja, hogy Bécy ott fekszik közte és Bori közt az ágyban. Ez teljesen kikészíti Rolandot. Bár Teó azt tanácsolja neki, mondja el Borinak, Roland először nem hajlandó erre, mert nem akar teljesen hülyét csinálni magából a felesége előtt. De amikor később majdnem leüti a valódi Bécyt, mivel azt hiszi, megint az álmából lépett elő, belátja, nyílt kártyákkal kell játszania.

Borinak fülledt álma volt Evelinnel…

Joe megpróbálja visszavonatni a Dávid által felvett harmincmilliós hitelt, a bank azonban lelombozza őt, közlik vele, hogy ez nem lehetséges. Miután meghallják Joe beszélgetését az ügyvédjével, a DJ Sport fitnesz alkalmazottai számon kérik Joe-t, aki próbálja megnyugtatni Kareszékat. Joe később megnyílik Barbinak, aki próbálja nyugtatni a férfit.

#Éjjel-Nappal Budapest#barbi

Címlapról ajánljuk