Éjjel-Nappal Budapest

Barbi újra elhagyja Budapestet?

rtl.hurtl.hu

2019. október 8. 20:10

André bizonyítani akart Karolának. Barbi megtudta, hogy Teó újra Karolával van. Tamást felkeresték volt kollegái.

Amikor André a tegnapi „fellépése” után hagyja, hogy Roland, mint új zenei tehetséget ünnepelje őt, Karola ezen csak mosolyogni tud. André ettől provokálva érzi magát és mindenképpen bizonyítani akar a lánynak. Saját dalt akar írni, ezért felhasználja az egyik rajongója hozzá írt versét.

André megpróbált slágert írni, hogy lekörözze vele Karolát...

Amikor Barbi megtudja, hogy Teó újra együtt van Karolával, dühösen számon kéri a férfit, majd hazaindul, hogy összepakoljon és elhagyja Budapestet. Niki és Evelin viszont megállítják őt, és elviszik egy kicsit kikapcsolódni a nőt. A klubban zaklatni kezdik őt a férfiak, ezért Barbi elmenekül a helyről, de az utcán is őt zaklató férfiakba fut bele, amiből Teó menti ki.

Barbi rájött, hogy Teó és Karola újra együtt vannak...

Tamást reggel emlékezteti a telefonja, hogy ma van Bécy születésnapja. Megszokásból felriad, mivel még nem készített elő semmit, majd megkönnyebbül, mikor rádöbben, hogy már nem is dolgozik Bécynek. Tamásnak hízelgő, mikor munkatársai, akik még mindig szenvednek Bécy viselkedése miatt, felkeresik, hogy ő volt a Liget lelke, és könyörögnek neki, menjen vissza.

#Éjjel-Nappal Budapest#andré#éneklés#barbi#bécy

Címlapról ajánljuk