Éjjel-Nappal Budapest

Barbi ad egy új esélyt Joe-nak?

rtl.hurtl.hu

2019. október 7. 20:10

Joe váratlan hívást kapott. Roland titokban szervezkedett. Orsi ráakadt egy gyakornoki lehetőségre.

A reggeli edzés közben Joe váratlan telefont kap Ildikótól. Megdöbbenve hallja a vonal másik felén lévő Ildikót, aki elesett a fürdőszobában, és nem tud felkelni. Mivel Barbit nem érte el, Joe maradt az egyetlen segítsége. Joe egyből elindul Ildikóhoz, és nagy nehezen összekaparja a padlóról, majd kihívja a mentőket. Mivel továbbra sem érik el Barbit, Joe bekíséri ex-anyósát a kórházba, ahova később végül befut Barbi is.

Joe megpróbált új esélyt kérni Barbitól...

Bori reggel izgatottan látja, hogy Roland titkolózva szervez valamit. Azt hiszi, hogy az éppen öt hónapos házassági évfordulójukra talált ki valamit, de csalódnia kell, amikor Roland meglepetéséről kiderül, hogy csak egy szimpla buli ötlete a T.É.R.-be.

Roland gyönyörű, romantikus gesztussal engesztelte ki Borit...

Orsi ráakad egy gyakornoki lehetőségre egy virágüzletben. Magabiztosan úgy gondolja, simán megszerzi az állást, ám a kezdeti lelkesedése azonnal alábbhagy, mikor a virágárus elkezdi faggatni a hiányos önéletrajza miatt, és teszteli a virágokat illetően. Orsi később csalódottan beszámol Karesznek és Milánnak arról, hogy szerinte ez nem fog neki összejönni.

#Éjjel-Nappal Budapest#barbi#roland#bori#orsi

Címlapról ajánljuk