Éjjel-Nappal Budapest

Mesi Karesznak: „Még mindig gyerek vagy…”

rtl.hurtl.hu

2019. július 3. 22:40

Dia megtudta, hogy Bence és Bagoly szakítottak. Karesz bizonyítani akart Mesinek. Andrénak újra problémái akadtak Orsi féltékenységével.

Reggel Vitya nagyon feszült, hozzá sem akar szólni Diához. Kiderül, hogy Zsani dobta Vityát Dia miatt. Közben megjelenik Bence, és Dia megtudja, hogy szakítottak Bagollyal. Később Dia rábeszéli Bencét, hogy költözzön hozzájuk az albérletbe. Diával együtt áthozzák a holmiját az albérletbe, már majdnem lefekszenek egymással, mikor Vityáék megjelennek, és nagyon kiborulnak, hogy Dia a megkérdezésük nélkül akarja beköltöztetni a lakásba Bencét.
 


A kétségbeesett Karesz azt reméli, hogy Bellával végre sikerül egy jó tracket felvenni, és ezzel bebizonyíthatja Mesinek, hogy zenei producerként képes lenne karriert csinálni.  De aztán egészen másként alakulnak a dolgok, mint ahogy tervezte, ugyanis Bella a pasijával és a bulizós bandájával megrohamozza a hajót. Közben Milánnak végül sikerül rábeszélnie Mesit, hogy jöjjön el a lakóhajóra, és győződjön meg személyesen Karesz buzgóságáról. A lány azonban a serény munkálkodás helyett egy buliba csöppen, miközben Kareszt bezárták a hangstúdiójába.
 


Andrét idegesíti, amikor reggel az utcán Orsi jelenlétében egy régi egyéjszakás partnernője kikezd vele, és Orsi féltékenyen reagál. Öntudatosan kijelenti a lány és a lakótársak előtt, hogy még soha életében nem volt féltékeny. Amikor azonban Orsival elmegy egy masszázs szalonba, a lány annyira élvezi a jóképű masszőr nyújtotta szolgáltatást, hogy Andrénál betelik a pohár.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#dia#bence#költözés#mesi#bella#andré#orsi#féltékenység

Címlapról ajánljuk