Éjjel-Nappal Budapest

Roland máris elbizonytalanodott a Borival való kapcsolatában?

rtl.hurtl.hu

2018. augusztus 10. 21:30

Roland és Bori romantikus napot töltöttek együtt. Karola és Teó nudista strandra mentek. Karesz és Lili közösen kirándultak.

Reggel Roland nagyon boldogan ébred Borival a karjában, szabadnak és könnyűnek érzi magát. Lelkesen tervezni kezdi Borival, hogyan töltsék el együtt a napot. Meglepve találkoznak a reggelinél Teóval és Karolával, akik elkötik Bécy autóját, amivel Boriék akartak elmenni. Ám mielőtt elkezdhetnénk a programjaikat Dani már el is ültette Roland fülében a bogarat, hogy Roland csak átveri Borit. Anna eközben végleg le akarja buktatni Rolandot, hogy ő bántalmazta Sanyát.
 


Karola szex után elégedetten ébred Teó mellett a házban. Bár eleinte vonakodott, Teó később mégis marad a házban, amikor meglátja Karola számlaegyenlegét. A férfi „kölcsönveszi” Bécy autójának a kulcsát, és rábeszéli Karolát, hogy elrabolja őt egy különleges helyre. Egy nudista strandra viszi, ahol Karola nem igazán érzi jól magát, mert úgy érzi, a férfi nem vele foglalkozik.
 


Karesz nagy nehezen ráveszi Lilit, hogy kiránduljanak egyet közösen. Túra közben azonban Karesz szemére veti, hogy nem való apának, mire Karesz mélyen megbántódik. Később, mikor Lili megpróbál lelépni az erdőből, azt hiszi, hogy farkasok követik őt, és rettegni kezd. A farkasról aztán kiderül, hogy csak egy ártatlan farkaskutya, majd a kutya tulajdonosa megmutatja nekik a kivezető ösvényt az erdőből.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#bori#roland#anna#kapcsolat#szerelem#randi#nudista strand#lili#kirándulás#farkas

Címlapról ajánljuk