Éjjel-Nappal Budapest

Ayse Milánnak: „Ez az eljegyzés botrányos, bele lettünk kényszerítve…”

rtl.hurtl.hu

2018. május 31. 23:00

Joe osztálykirándulásra vitte Orsiékat. Milán megakarta kérni Ayse kezét. Dalma hazudott Laurának.

Reggel Joe teljesen megfeledkezett az ígéretéről, amit Balogh Rita tanárnőnek tett, hogy elkíséri az osztályt a kirándulásra.  Amikor a műhelyben eszébe jutott, mindent ott hagyva az osztály után rohant. Ám amikor Joe megérkezett Pákozdra a világ legnagyobb huszárszobrához, Teó már beugrott helyette, akinek igencsak tetszett, hogy Joe hibázott. Teó a kirándulást arra használta, hogy újra és újra provokálja Joe-t, amit Joe fogcsikorgatva megpróbált figyelmen kívül hagyni, de végül egymásnak esett a két férfi. Este Teó váratlan telefonhívást kapott a bár tulajdonosától.

Ma kellett Milán szüleinek és Ayse családjának újra találkozniuk, hogy megismerkedjenek egymással. Nihat ezt ideális alkalomnak tartotta arra, hogy török módra hivatalosan is odaígérje Milánnak Ayse kezét. Habár Milán tudta, hogy Ayse csak azért mondta a szüleinek, hogy össze fognak házasodni, hogy időt nyerjen, mégis úgy gondolta, hogy ha romantikusan megkéri Ayse kezét, a lány örülni fog. Ám amikor Ayse véletlenül ráakadt az eljegyzési gyűrűre, úgy érezte, hogy Milán átverte őt. Milánnak kétségei támadnak a lánykérést illetően, ám mivel már nem visszakozhat Nihat előtt, végül érzelmesen megkérte Ayse kezét

Laurának jó hírei voltak: most egy a hosszú hétvégén keresztül használhatja az egyik ügyfele szaunáját, ahol takarít és Dalmát is meghívja. Ám Dalma nem akart semmit sem csinálni Laurával, mivel titokban beleszeretett a lányba. Dalma ezért azt állította, hogy el kell utaznia az édesanyja születésnapjára, Gyöngyösre. Amikor Laura a tervezettnél hamarabb érkezett vissza, a lakásban talált rá Dalmára, ami igencsak meglepte, mire Dalma azt hazudta neki, hogy az édesanyja beteg lett, ezért mégsem ment el meglátogatni.

#Éjjel-Nappal Budapest#verekedés#osztálykirándulás#orsi#marci#ayse#dalma#laura#hazugság#meztelen#eljegyzés

Címlapról ajánljuk