Éjjel-Nappal Budapest

Teó Tamarának: „Lett egy új szerelmem”

rtl.hurtl.hu

2018. április 20. 23:00

Tamara pénzt kért Joe-tól. Megjelent Sanya, hogy visszavigye Annát Muronyba. Milán megpróbálta megakadályozni Ayse utazását.

Miután Regina kicsit jobban megismerte Tamarát, szembesítette a lányt azzal, hogy szerinte igenis Joe-t szereti még. Eközben Teónak anyagi problémái voltak, nem volt elegendő tőkéje a saját bárja elindításához. Gyöngyi azonban kitalálta, hogy Tamara kérhetne Joe-tól pénzt. A lány nagy nehezen rávette magát, hogy felkeresse Joe-t, aki szörnyen csalódott volt, amiért szerelme csak ezért kereste őt meg. Joe belement abba, hogy pénzt adjon Tamarának, amitől Teó majd kiugrott a bőréből.

Milán és Karesz másnaposan ébredtek egy hajón, ami nem az övék volt. Miután meggyőzték a kapitányt, hogy tegye ki őket, Milán kétségbeesve próbált időben odaérni Aysehoz, hogy megakadályozza a lány távozását Törökországba.

Annát sokkolta, amikor Sanya megjelent a Bécy-ház előtt, hogy magával vigye őt Muronyba. Aztán amikor Sanya ultimátumot adott Annának, és azt állította, hogy Roland csak szánalomból törődik a lánnyal, Anna elbizonytalanodott. Ráadásul Roland is megerősítette ebben a hitében Annát, így Roli hiába magyarázkodott, Anna már nem tudta, mihez kezdjen.

#Éjjel-Nappal Budapest#pénz#kölcsön#kocsma#anna#roland#murony#költözés#ayse#törökország

Címlapról ajánljuk