Éjjel-Nappal Budapest

Joe, filmbe illően kért bocsánatot Tamarától

rtl.hurtl.hu

2017. szeptember 19. 21:25

Egy átmeneti szakítás után, Joe romantikus gesztussal békítette ki Tamarát. Dani végleg összeveszett TJ-vel, ezzel pedig romba dőltek Hawaii-i tervei. Karesz mindent megtett azért, hogy megmutassa Gergőnek, Mesi az övé.

Joe-t annyira elvakította a válási papírok kézhez kapása, hogy hagyta, hogy Tamara szakítson vele. Később azonban rájött, mekkora hibát követett el, és romantikus gesztus gyanánt, egy cabrióval a fodrászat elé hajtott, és hangosbemondón kért bocsánatot a lánytól, aki persze nem tudott ellenállni Joe meglepetésének, és kibékültek.

Dani nagy nehezen bocsánatot kért TJ-től, aki azonban bejelentette, hogy már nem akarja őt Hawaiira vinni, ezért a fiú összeveszett barátjával, és apjával is, aki csalódott benne, amiért elszalasztotta ezt a lehetőséget.

Karesz megelégelte, hogy Mesi folyamatosan Gergővel tölti az idejét, hogy felkészülhessenek a rendőrségi előkészítőre, ezért bulit szervezett, ahol mindenáron megakarta mutatni a rendőrnek, hogy Mesi az övé. Gergő heccelésével odáig ment, hogy egy kamu füves cigit szívtak el a hajón, mire a rendőr kihívta kollegáit. Ezután Gergő négyszemközt bevallotta Mesinek, hogy többet érez iránta barátságnál, de a lány elutasította, mondván ő Kareszt szereti.

#Éjjel-Nappal Budapest#tj#dani#gergő#mesi#hawaii#veszekedés

Címlapról ajánljuk