Éjjel-Nappal Budapest

Előző rész (2017. szeptember 04.)

rtl.hurtl.hu

2017. szeptember 4. 21:35

Dani Evelin szemére veti, hogy nem veszi komolyan a Hawaii-jal kapcsolatos terveiket. Totó megalázza Zoét a többiek előtt, mikor a lány bemutatja az új fitneszvideóját. Karesz minden erejével azon van, hogy el tudja lógni Mesi apjának a születésnapját.

Reggel Evelin összekap Danival, mivel Dani a szemére veti, hogy nem veszi komolyan a Hawaii-jal kapcsolatos terveiket, hiszen még Roland is fontosabb neki. Dani amiatt is ki van akadva, hogy előző este látta a drogos zacskót Rolandnál, és szerinte Evelinnek nem hiányzik egy ilyen barát. Evelin megsértődik. Majd, amikor észreveszi, hogy Roland visszavette az anyagot, amit Evelin elkobzott tőle, felkeresi, számon kéri, és megint elveszi tőle az anyagot. Evelin azonban bizonytalanabb Hawaiit illetően, mint valaha, és drámai megoldáshoz folyamodik, amit azonban gyorsan meg is bán, de már hiába...

 

 

Zoé reggel véletlenül fültanúja lesz, amikor Gábor az iránta táplált érzéseiről beszél a bátyjának. Zoé vacillálni kezd és reméli, hogy kibékülhetnek és barátok lehetne a fiúval. Gábor azonban leszögezi, hogy erre képtelen. Szereti Zoét és vele akar lenni. Nem akar csak a barátja lenni és nem is képes erre. Zoé vívódik és kiönti Alexának a szívét, aki azt tanácsolja, hogy hallgasson az érzéseire. Gábor ezzel szemben úgy dönt, hogy végleg leszámol Zoéval, mivel nem lát arra esélyt, hogy a lány viszonozza az érzéseit. Ám amikor este Totó az összegyűlt lakók előtt lealázza a testvérét, amikor Zoé bemutatja az új fitneszvideóját, Gábor az, aki megvigasztalja a lányt. Zoé meghatottan megcsókolja Gábort.

 

 

Karesz minden erejével azon van, hogy ma el tudja lógni Mesi apjának a születésnapját, mert úgy gondolja, hogy a lány apja gyűlöli őt. Mesi azonban keresztülhúzza a számításait. Karesz kénytelen vele menni és a legrosszabb félelmei igazolódnak be, mert Marjai apuka egyetlen alkalmat sem hagy ki, hogy rajta poénkodjon. Karesznél végül elszakad a cérna és Mesit is felhúzza, amikor a lány előtt szidja annak szüleit. Karesz sértődötten lelép, a lakóhajón azonban senki sem tudja összekaparni: Milán váratlanul elutazik a szüleivel nyaralni, Maja pedig elmegy moziba Győzővel. Karesz nagyon magányosnak érzi magát és attól fél, hogy Mesi is egy lúzernek tartja, ahogy az apja.

 

#Éjjel-Nappal Budapest#rtl#RTL Klub#dani#evelin#énb#hawaii#totó#zoé#mesi#születésnap

Címlapról ajánljuk