Éjjel-Nappal Budapest

Előző rész (2017. augusztus 30.)

rtl.hurtl.hu

2017. augusztus 30. 21:35

Evelin elszörnyed, mikor Dani a hazatérése után közli vele, hogy Hawaiira szeretne költözni. Milán megalázkodik Bécy előtt, hogy adja vissza neki a lakóhajó. Reggel Tamara Joe szobájában ébred.

Evelin elszörnyed, mikor Dani a hazatérése után közli vele, hogy Hawaiira szeretne költözni. Feldúltan közli a fiúval, hogy ő semmiképp nem fog vele tartani. De Dani dacból nem akar visszakozni. Evelin nagyon kétségbe van esve a veszekedés után. Nem akarja elveszíteni a fiút, és mikor beszél Karolával, bevallja neki, hogy vész esetén akár engedne is neki. Dani is meginog, de erről Evelin mit sem tud. András még jobban elbizonytalanítja a lányt. Evelin végül arra jut, hogy a kapcsolatát csak úgy tudja megmenteni, hogy ha úgy dönt, Danival megy. Dani iszonyú boldog, de Evelint valójában továbbra is komoly kétségek gyötrik.


 

Milán megalázkodik Bécy előtt, hogy adja vissza neki a lakóhajót. Bécy csúnyán lerázza, és ekkor Milán rájön, hogy csak akkor érheti el célját, ha helyreállítja Bécy megtépázott becsületét. Kírától kér segítséget, aki Bécy lába elé veti magát, és eljátssza, hogy Bécy sztorija, miszerint ő küldte el a lány, igaz. Bécy rájön a cselre, de hízeleg neki a dolog. Végül visszaengedi a srácokat a hajóra. Milán nagyon boldog, de a visszaköltözés után örökre búcsút kell vennie Kírától.


 

Reggel Tamara Joe szobájában ébred, megbeszélik, hogy titokban tartják, hogy lefeküdtek, és inkább maradnak csak barátok, nem akarják bonyolítani az életüket. Délután azonban Alexa kéri Tamarát, hogy segítsen neki pasizni, és így lelépnek két montenegrói fiúval koktélozni. Tamara nem érzi jól magát a fiúk társaságában, és Joe is féltékeny. Amikor a srác, akivel Tamara maradt, túl messzire megy, Joe közbeavatkozik, és megvédi a lányt. Az indulás előtt Tamara és Joe újra csókot váltanak.  

#Éjjel-Nappal Budapest#rtl#RTL Klub#evelin#dani#hazatérés#hawaii#bécy#lakóhajó#énb

Címlapról ajánljuk