Éjjel-Nappal Budapest

Előző rész (2017. július 03.)

rtl.hurtl.hu

2017. július 3. 20:45

Lali azt hiszi, hogy újra egyesül a családja. Karolát sokkolja, mikor reggel a rendőrség kihallgatja őt. Milán megpróbálja megmagyarázni Hajninak, hogy semmi nem volt közte és a két táncos lány között.

Lali teljesen összezavarodva felteszi magának a kérdést, mit jelenthet az, hogy a szüleit úgy találta, hogy meghitten beszélgetnek… most akkor újra együtt lesznek? Felkeresi az anyját, hogy végre tisztán lásson, és ismét együtt találja őt reggeli közben az apjával. Lali bedől a látszatnak. Úgy néznek ki, mint egy igazi család. Valóban úgy tűnik eleinte, hogy az apja őszinte érdeklődést mutat az iránt, hogy együtt csináljanak valamit, ám amikor Lali rákérdez, apja bevallja, hogy félre ne értse, nem közeledik az anyjához. Nála egyes egyedül csak Laliról van szó. Lalinál itt elszakad a cérna: az apja nem érdemelte meg, hogy fia legyen, magára hagyta őt! Lali a veszekedés során szakít az apjával, és szomorúan hazamegy az albérletbe. Lakótársai azonban valódi meglepetéssel várják! Lali elérzékenyül, és felfogja, ki is az igazi „családja” – a barátai.

 

Karolát sokkolja, mikor reggel a rendőrség kihallgatja őt. Régi kínzója, Raja feljelentést tett ellene testi sértés miatt. Bár miután Karola hazaér a rendőrségről, Gréti biztosítja arról, hogy ez önvédelem volt, Karolát mégsem hagyják nyugodni a nevelőotthonban töltött régi borzalmas idők emlékei. Minden erejével azon van, hogy elnyomja ezeket az emlékeket. Ekkor felbukkan nála Szilárd, hogy megtudja: Karolának hogyan sikerült így megerősödnie, vele ellentétben? Karola bevallja, hogy nem engedi közel magához az egészet, megmutatja Szilárdnak, hogyan lehet ezt a legkönnyebben elérni. Szexszel. A szex után Karola van a legjobban meglepődve azon, hogy viszont szeretné látni Szilárdot, mivel az az érzése, hogy ez a fiú megérti őt, és most hatással van rá.

 

Milán ismét megpróbálja megmagyarázni Hajninak a félreértést: semmi nem volt közte és a két táncos lány között a klubból. Milán csak Hajnit akarja! De Hajni már hallani sem akar Milánról. Ezek után Bécy újra elkapja Milánt, hogy szórakoztassa a lányokat, neki túl sok a dolga. Ám pont, amikor Milán strasszokban hülyét csinál magából a táncos lányok előtt, berobban a hajóra Hajni, hogy még egyszer beszéljen Milánnal. Milán most már végleg elszúrt mindent! Neki lőttek! Milánnak majd megszakad a szíve, hiszen ez csak egy félreértés volt!

#Éjjel-Nappal Budapest#rtl#RTL Klub#család#ede#énb#sokk#rendőrség#hajni#féltékenység

Címlapról ajánljuk