Éjjel-Nappal Budapest

Előző rész (2017. június 13.)

rtl.hurtl.hu

2017. június 13. 20:45

Barbi tegnap este óta folyamatosan émelyeg és rosszul van. Bori rajtakapja Rolandot az egyéjszakás kalandjával. Reggel Linda meglátogatja Emmát.

Barbi tegnap este óta folyamatosan émelyeg és rosszul van. Először azt hiszi, hogy vírusfertőzése van, de amikor a tünetek később sem enyhülnek, Paula arra gyanakszik, hogy Barbi teherbe esett. Barbi kénytelen bevallani Alexának is, hogy egy hónapja lefeküdt egy idegen férfival. A lányok ráveszik Barbit, hogy terhességi tesztet csináljon, és amikor Barbi megbizonyosodik arról, hogy terhes, összeomlik. Alexa világossá teszi a számára, hogy minél hamarabb beszélnie kell Joe-val, és bármi lesz, ő és Paula mellette fognak állni. Joe este agyon aggódja magát Barbiért, akit még mindig rosszullétek gyötörnek, és most már a lelkiismeret furdalás is.

 

 

Bori a tegnap este után teljesen szétzuhanva érkezik a házba, hogy összeszedje a cuccait. A hangulat talán még fagyosabb is, mint tegnap. Amikor Bori rajtakapja Rolandot az egyéjszakás kalandjával, már tényleg semmi értelmét sem látja az életének. Hirtelen felindulásból bevesz egy egész doboz altatót – és nem sokkal később rájön, hogy mekkora hülyeséget csinált. Karola bátor közreavatkozásának hála Bori megússza a dolgot, de így is kórházba kerül. Gréti és Karola sajnálják, de így se képesek megbocsátani neki.

 

 

Amikor reggel Linda meglátogatja Emmát, egyértelművé válik, hogy Emma mennyire szenved a szakítás miatt. Simon ráveszi Maját és Evelint arra, hogy egy napig Emmával foglalkozzanak. A lakók valóban egy napot töltenek el közösen, és még Emmának is egészen jó kedve lesz. Este Emmát újra elöntik az érzései, de Evelin és Maja mellette vannak.

 

#Éjjel-Nappal Budapest#rtl#RTL Klub#barbi#bori#roland#kaland#linda#emma#énb#terhesség#öngyilkosság

Címlapról ajánljuk