Éjjel-Nappal Budapest

Előző rész (2016. december 13.)

rtl.hurtl.hu

2016. december 13. 19:50

Tamás együtt látja Márkot és Paulát a klubban, és eluralkodik rajta a féltékenység. Simon buzdítására Evelin elhatározza, hogy új állást keres. Pepe felgyújtja az romházat, ami Karesz utcai bandájának az otthona!

Reggel Tamás durván kiosztja Márkot a vacak szettjei miatt. Márk már semmit sem ért, és Paulától kér tanácsot, aki aztán elárulja neki, hogy Tamás megtudta, hogy csókolóztak. A Tamás és Márk közti férfias beszélgetés után úgy tűnik, hogy újra rendben van a világ. Amikor azonban Tamás este egy bizalmas, de tulajdonképpen ártatlan helyzetben figyeli meg Márkot és Paulát a klubban, akkor eluralkodik rajta a féltékenység, és mindkettőjük előtt kiborul. Paula ledöbben és leszidja Tamást: Tamásnak nem kell aggódnia – még HA Márk érezne is a lány iránt valamit, Paula akkor is Tamást szereti! Tamás bocsánatot kér Paulától, de titokban még mindig neheztel Márkra, akiben nem képes többé megbízni.
 

Simon buzdítására Evelin elhatározza, hogy új állást keres. Reméli, hogy meg tud kaparintani egy üzletvezetői állást Bécynél, aki most újra főnök a klubban, Bécy azonban csak pultos vagy pohárszedői állással bízná meg Evelint. Evelin kijózanodva Tamásnál próbál szerencsét, a férfinak azonban éppen máshol jár az esze. Roland - aki kétségbeesetten keres befektetőt az új klubjához – megtudja ezt, és szimatot kap, hogy van esélye – hiszen Evelin beszállhatna az ő üzletébe! Evelin eleinte szkeptikus, de aztán hagyja meggyőzni magát azzal a feltétellel, hogy ő lesz az üzletvezető az új klubban. Roland belemegy, de Grétivel elhatározzák, hogy Evelin csak névleg lesz üzletvezető – mindenről, ami fontos, csak ők ketten döntenek!

 

Karesz csak Paja segítségével védte ki Pepe késtámadását, és tudta őt legyűrni. Reggel azonban a banda Karesz ellenére úgy dönt, hogy ismét szabadon engedi Pepét, mivel a fiú egyiküket se akarja kiszolgáltatni a rendőrségnek. Gyorsan bebizonyosodik, hogy Karesz aggodalma jogos, mivel a bosszúvágytól fűtött Pepe Sárit fenyegeti meg. Karesz megrémül, teljesen kiborul és megveri Pepét – tartsa távol magát Sáritól! Miután Karesz meggyőződött róla, hogy az ex-barátnője jól van, kénytelen megállapítani, hogy Pepe másképp állt bosszút rajta: Felgyújtja az romházat, ami Karesz utcai bandájának az otthona! Karesz és a barátai ismét hajléktalanok lesznek, és nem tudják, hová menjenek.

 

#Éjjel-Nappal Budapest#rtl#RTL Klub#féltékenység#simon#evelin#állás#pepe#harc

Címlapról ajánljuk