Éjjel-Nappal Budapest

Levi azt hitte, tudja, mi a jó Evelinnek

rtl.hurtl.hu

2016. október 26. 21:35

A lány reggel a munkája miatt bosszankodott. Levi azt tanácsolta neki, hogy találjon valamilyen hobbit, ami ellensúlyozza a rossz munkáját...

Evelin megtudta, hogy Rolandot Lettura özvegye üzletvezető helyettessé nevezte ki. Ezen felháborodva elhatározta, hogy ő is új munka után néz, főleg miután Levinek is bevallotta, hogy nagyon utálja a kávézót és a főnökét is.

A lány olyan állást szeretne, amibe szerelmes, ami akár a hobbija is lehetne, de Levi szerint a kettőnek nem feltétlen kell egyeznie, és arra bíztatta a lányt, hogy törődjön a jelenlegi munkahelyével.
 

 


Később Evelin még a kávézóban is azon agyalt, hogy hogyan változtathatna a helyzetén. Amikor pedig az egyik vendége panasszal élt, durván kiosztotta azt, aki az incidens után úgy döntött, inkább elmegy a kávézóból.

Ezt látta Tilda is, aki mindezek után még le is szidta a kedvetlen lányt. Evelin még akkor is ideges volt, amikor Levi benézett hozzá, hogy jobb kedvre derítse, a fiú ugyanis elhatározta, Evelin ebédszünetében megkeresik a lány számára a tökéletes hobbit, ami majd boldogabbá teszi.
 

 


A pár egy stúdiót látogatott meg, ahol egy eladó dobfelszerelést néztek meg, amit Levi meg akart venni Evelinnek, hogy a lány megtanuljon dobolni és szert tegyen egy új hobbira.

Miután egy másik vevő is érkezett a dobra, Levi bebizonyította, hogy ő rátermettebb és egy rövid bemutató után megvásárolta a hangszert.

Este, amikor Evelin felkereste barátját, Levi túlságosan bele volt merülve a dobolásba és nem szentelt elég időt a barátnőjének. A lánynak persze ez nem tetszett, ezért sértődötten otthagyta Levit.
 

Evelint végül Simon hallgatta meg, aki arra biztatta testvérét, hogy ha minden álma, hogy saját klubja legyen, akkor higgyen magában.
 

 

 

 

#Éjjel-Nappal Budapest#evelin#levi#simon#tilda#kávézó#hobbi#veszekedés#tervek

Címlapról ajánljuk