Éjjel-Nappal Budapest

Testfestett ÉNB lányok

rtl.hurtl.hu

2016. október 14. 11:43

Az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat sztárjai ismét egy igen szexi fotózáson vettek részt. ÉNB Alexa állt modellt egy testfestős fotózáson, és nem más pingálta a hátára a különleges motívumokat, mint a sorozat macsója, ÉNB Kristóf.

Ám a munka nem volt zökkenőmentes, hiszen az utolsó pillanatban derült ki, hogy az egyik modell lemondta a fotózást, így a reality másik szexibombájának, ÉNB Majának is be kellett ugrania.

– Igazából Alexa győzött meg, hogy vegyek részt a fotózáson, mivel az ismerőse, aki eredetileg vállalta volna nem ért rá – mondta ÉNB Kristóf. – Kézenfekvő volt a feladat, hiszen tetoválóművészként nem okozott nehézséget a festés. Akadt egy kis balhé is közben. Majával most elég bonyolult a viszonyunk, nem tetszett neki, ahogy a lányokkal beszélgetek, flörtölök – mesélte nevetve Kristóf.

 

 

 

Alexa igazi profi, így nem jelentett számára gondot fotózás, ám nem tagadja, zavarta, hogy Maja és Kristóf nem tudtak viselkedni.

 

 

Maja ügyes volt, mint egy profi modell, azonban nekem kellemetlen volt, hogy Kristóffal összekaptak valami ostobaságon, de az ő dolguk – jegyezte meg ÉNB Alexa, aki jelen esetben nem csak modellt állt, hanem a koncepció kitalálásában is részt vett. 

 

 

 

 

#Éjjel-Nappal Budapest#rtl#RTL Klub#énb#alexa#fotózás#szexi

Címlapról ajánljuk