Éjjel-Nappal Budapest

Gréti elbizonytalanodik: Marci és Rita tényleg csak barátok?

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 9. 20:50

Marci mindenáron szerette volna felvidítani a letört Ritát, ezért azt javasolta neki, hogy tartson vele a tetováló szalonba. Gréti eleinte jó képet vágott a dologhoz, de amikor Marci elfelejtette a megbeszélt találkozójukat, Gréti teljesen kiborult, és jelenetet rendezett a tetováló szalonban.

Marci és Gréti a futásból hazatérve csatlakoztak a többiekhez, és amíg Lali a virslikkel volt elfoglalva, Marci Ritát próbálta felvidítani. A lány arról mesélt, hogy hiányoznak neki a gyerekek, Marci pedig puszta jóindulatból a keblére ölelte a lányt. Gréti persze éppen ebben a pillanatban jött ki a fürdőszobából, és még azt is szó nélkül hagyta, hogy Marci elhívta ex barátnőjét a tetováló szalonba. Rita elment készülődni, Gréti pedig arra kérte szerelmét, hogy ne felejtse el: délután Evelinnel együtt össze kell szerelniük a polcokat.

 


Rita a szalonban épp Marci rajzait dicsérte, amikor Kristóf beszólt neki, hogy miért nem repült még vissza Norvégiába. A lány ezután előhozakodott legújabb tetkó ötletével, Marci pedig elkezdte felskiccelni Rita legújabb varrását. A srác azt is felajánlotta neki, hogy ha itt marad Budapesten, fel is varrja a lányra, természetesen ingyen és bérmentve.

Eközben Gréti és Evelin a lakásban várták Marcit, aki megfeledkezett a polcok összeszereléséről. Evelin elmesélte Grétának, hogy Rita pénteken is Marci nyakán lógott, ezért úgy döntött Gréta, hogy Evelinnel együtt a szalonba megy, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba. Marci épp Rita oldalára skiccelte fel a tetoválást, amikor Gréti betoppant a szalonba. A srác a barátnője helyett Rita mellé állt, és Marci azt tanácsolta neki, hogy igyon meg egy nyugtató teát.

 

Gréti éppen zenét hallgatott, amikor Marci rárontott a szobájában. A srác próbálta elhitetni szerelmével, hogy csak őt szereti, nem pedig Ritát, és arra kérte Grétát, hogy kérjen bocsánatot Ritától is. A lány belátta, hogy hülyén viselkedett, és megígérte, hogy a jövőben megpróbálja magába fojtani a féltékenységét. Este elnézést kért Ritától a délután történtek miatt, és látszólag helyreállt a béke.

 
#Éjjel-Nappal Budapest#marci#rita#féltékenység#gréti#jelenet#énb#szerelem#barátság

Címlapról ajánljuk