Éjjel-Nappal Budapest

Karola belezúgott Nimródba

rtl.hurtl.hu

2016. június 3. 20:50

Karola nem éppen arról híres, hogy bárkibe beleszeret első látásra. Eddig azt gondolta, Nimróddal is csak a szex miatt találkozgat, de a hirtelen felbukkanó Anita jelenléte rádöbbentette a kőszívű szépséget, hogy többet érez Gréti exe iránt...

Karola épp a tetováló szalonban számolgatta a bevételt, amikor Nimród egy virággal a kezében próbálta feldobni a lány napját. Karola persze igyekezett lepattintani a srácot, de ekkor váratlanul csatlakozott hozzájuk Anita is, Nimród új barátnője, aki egy mókuskát akart magára varratni. Nimród aztán magára hagyta Karolát és Anitát, és nekiláttak a mókus felskiccelésének.

 

 

 

Hamar pletykálkodni kezdtek, és kiderült, hogy Nimród és Anita egy szórakozóhelyen ismerkedtek meg, és sziporkázik köztük a levegő. Nimród aztán visszatért a szalonba, és meghozta barátnője kávéját is, Karola pedig teljesen kiakadt a gerlepár viselkedésétől. Anita aztán megkapta a mókusát, Nimród pedig elhívta iszogatni Karolát, de ő inkább a munkát választotta.

Karola aztán felhúzta magát, utánuk ment és elhatározta, hogy a saját szabályai szerint fog játszani. A vagány szőkeség kitálalt Anita előtt, és egy spontán szexre invitálta Nimródot, aki igent mondott, így Mókuska elviharzott a kocsmából. Nimród aztán a légyott után magára hagyta Karolát, aki így kénytelen volt összeszedni valakit.

 

 

 

A bárszéken üldögélő srác, Dénes aztán elfogyasztotta Nimród italát, Karola pedig egyből felhívta magához. Már épp a lényegre tértek volna, amikor Karola megálljt parancsolt, és kimászott az izompacsirta alól. A lány Dénes után Rolandot is kidobta a szobájából, és kénytelen volt belátni magának, hogy beleesett Nimródba.

 

#Éjjel-Nappal Budapest#nimród#anita#gréti#dénes#szex#szerelem#énb

Címlapról ajánljuk