Éjjel-Nappal Budapest

ÉNB: A következő részek tartalmából

rtl.hurtl.hu

2015. március 13. 11:00

Alig várod, hogy újra hétfő este legyen, és kezdődjön az Éjjel-Nappal Budapest? Érdekel, hogy mi történik kedvenceiddel? Lapozz lejjebb, és olvasd el a következő részek tartalmát!

2015-03-16 - 2015-03-20


Reggel Lali szokatlanul sokat emlegeti Zsófit, amivel Regina semmit sem tud kezdeni. Különben is csak az jár a fejében, hogy a büfében végzett közös munka újra közelebb hozza majd egymáshoz őt és Félixet, de téved. Később Lali kikotyogja, hogy Félixnek és Zsófinak viszonya van egymással. Regina eleinte hitetlenkedik, de aztán a szeme láttára esik egymásnak Félix és Zsófi. Regina bosszútervet forral Zsófi és Félix ellen, de amikor a többiek a lelkére beszélnek, látszólag észhez tér, és elfogadja Zsófi bocsánatkérését, de később bosszút áll Zsófin. Vajon mi lesz Félix és Regina közös üzletével?



Hála Erik kislányának, Patríciának, Barbiban egyre élénkebb lesz a vágy, hogy végre anya lehessen. Miután együtt töltenek egy napot úgy, mint egy igazi család, Barbi már neki is látna a gyerekcsinálásnak, Erik azonban határozottan tiltakozik.

 

 
Dávid zárás után véletlenül összefut a klubban egy régi cimborájával, Tangóval. Mindketten átadják magukat az emlékeknek, ami aztán egy bátor tervvel végződik, nevezetesen, hogy összehoznak egy sztriptíz showt a Klubban. Dávid rá akarja beszélni Joe-t, hogy tartson edzést a fiúknak. Joe belemegy, hogy felkészíti őket a show-ra, azonban hamar rájön, hogy nincs sok esélye kigyúrni a fiúkat a fellépésig. Bécy nagyon örül, hogy egy csomó jegyet eladtak a fiúcsapat fellépésére. Később, amikor Joe úgy dönt, beugrik a showba, Dávid kezd megnyugodni, de Bécy még mindig elégedetlen, ezért az az ötlete támad, hogy beugrik ő is.


Bécy reggel nem engedi meg a többieknek, hogy vele együtt használják a szaunát, erre a lakók közösen elmennek egy wellness fürdőbe és a nap során rájönnek, milyen jól illik közéjük Balu. Bécy azonban nem tudja elfogadni, hogy Balu jobb nála, így kidobja a lakásból, és a klubból.



Reggel a postás egy bírósági idézést hoz, kiderül, hogy Maját bolti lopással vádolják. Joe-nak végleg elfogy a türelme. Azzal fenyegeti a lányt, hogy kiteszi az albérletből. Kristóf beolvas a lakóknak, amivel elbizonytalanítja Joe-t, Maja maradhat. Amikor Maja megtudja Joe-tól, hogy Kristóf miatt változott meg a véleménye, megköszöni a segítséget.

Milán és Karesz hazajönnek Ausztriából. Döbbenten látják, hogy Sutyi barátnője, Milla nagyis kávézóvá alakította a vízipipabárt, és néhány patkány segítségével száműzik Millát a hajóról. Amikor Karesznek és Milánnak nincs semmi használható ötlete estére a hajóra, Karesz kihasználja a lehetőséget, és megkeresi Mirit azzal az ürüggyel, hogy legyen újra a hajó ötletmenedzsere, de Miri hallani sem akar róla!




Reggel Anikó és Kristóf megérkeznek Londonból, és ideiglenesen elfoglalják Márk volt szobáját. Majának megtetszik Kristóf, és a frusztrációját rögtön rajta vezeti le. Mindenki azt hiszi, hogy Anikó az albérletben fog maradni, ám Anikó kijelenti, hogy végleg Londonba költözik. Később a lakók megszavazzák, hogy Kristóf költözzön vissza az albérletbe.

#Éjjel-Nappal Budapest#anikó#barbi#erik#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk