CinemaKlub

Újabb klasszikus szereplő tér vissza a Star Wars IX. részében!

rtl.hurtl.hu

2018. július 10. 14:28

Nem is nagyon értettük, eddig miért maradt ki a többi nagy öreg mellett, most azonban megnyugodhatunk!

A Birodalom visszavág egyik legemlékezetesebb karaktere kétségkívül Lando Calrissian volt, akit Billy Dee Williams keltett életre, majd újra szerepelt A Jedi visszatérben is.

Az ébredő Erőben visszatért Carrie Fisher, Harrison Ford és Mark Hamill is, Williams azonban epizódszerephez sem jutott, pedig a 81 éves színész jelenleg is aktív, tavaly pl. a Star Wars: Battlefront II című játékban szinkronizálta Lando-t.

Az utolsó Jedikben sem láthattuk az egykori csempészből lett kormányzót, most viszont megnyugodhatunk, mert úgy tűnik, hogy az egyelőre cím nélkül futó IX. epizódban már ő is benne lesz!

A hír még egyelőre nem hivatalos, de a Hollywood Reporter biztos forrásból tudni véli, hogy Williams visszatér a messzi-messzi galaxishoz, ők pedig nem szoktak tévedni az ilyesmiben. 

A karakter A Birodalom visszavágban (1980) debütált, majd A Jedi visszatérben (1983) jutott fontos szerephez, azóta pedig számtalan képregényben és könyvben is felbukkant.

Idén pedig a Solo: Egy Star Wars történetben láthattuk többek között első találkozását Hannal, és a híres sabaccpartit, aminek a tétje a Millenium Falcon volt. A fiatal Calrissiant Donald Glover alakította.

Kíváncsian várjuk Billy Dee visszatérését - a IX. rész 2019. decemberében érkezik!

Forrás: The Hollywood Reporter
#CinemaKlub#star wars#disney#csillagok háborúja#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk