CinemaKlub

Itt az élőszereplős Micimackó első előzetese!

rtl.hurtl.hu

2018. március 7. 12:40

Róbert Gida szerepében: Ewan McGregor!

Megérkezett, amire mindannyian vártunk (?): itt az élőszereplős Micimackó első előzetese, melynek címe Christopher Robin, azaz Róbert Gida. Félreértés ne essék: ez a sztori nem a Százholdas Pagony lakóiról szól majd, hanem a felnőtt Róbert Gidáról (Róbert Zerge?), akit mindannyiunk kedvenc Obi-Wan Kenobija, Ewan McGregor alakít. Íme:

A történet szerint Róbertünk belefásult a munkába, és családját is túlságosan elhanyagolja - azonban megjelenik Micimackó, hogy segítsen neki újra felfedezni az élet örömeit. Az alapfelütés nem ígér túl sok izgalmat, de Ewan McGregor játéka kárpótolhat minket, reméljük nem csalódunk benne.

A Christopher Robin első kedvcsinálója máris megihlette az internet népművészeit, több vicces változat is készült Róbert és Mackó találkozásából, nekünk ezek a kedvenceink:

Egyébként nem McGregor az első Star Wars színész, aki kapcsolatba kerül a nagyvásznon Micimackóval: tavaly mutatták be a Viszlát, Christopher Robin című filmet, melyben Domhnall Gleeson, azaz Hux tábornok alakította A.A. Milne-t, a Micimackó íróját. Sőt, Margot Robbie is feltűnik az alkotásban, érdemes vetni rá egy pillantást:

A Christopher Robin augusztusban debütál a külföldi mozikban, reméljük nálunk is. Mit szóltok hozzá?

Forrás: ScreenRant
#CinemaKlub#micimackó#ewan mcgregor#disney#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk