CinemaKlub

Rontó Ralph visszatér! Itt az új rész előzetese!

rtl.hurtl.hu

2018. február 28. 15:33

Majdnem hat évet kellett várnunk, hogy a főgonosz-hős Ralph megkaphassa a következő történetét. Végre kijött az első ízelítő a második részből. Nézzük, mi vár ránk!

Pontosan 2012-ben ismerkedhettünk meg a mozivásznon Rontó Raplh-fal, aki nemcsak új kalandokat és kihívásokat hozott magával, de visszarepített egy kicsit mindenkit a klasszikus videójátékok aranykorába. Akkor a főgonosz-főhős ellentét volt a sztori középpontjában, a folytatásban azonban teljesen új vizekre evezünk.

Itt már beköszönt az új kor és azzal együtt is a WI-FI, valamint az internet elválaszthatatlan duója is. Vajon mihez kezdenek már-már őskorinak is beillő hőseink ebben a modern világban?

Ebben a részben is egy kis lelki drámán megyünk majd keresztül, hiszen az új korszak nemcsak meglepetéseket és nevetést tartogat hőseinknek, de próbatételeket is. A készítők szerint Ralph és Vanellope konfliktusa lesz a mese mozgatórugója, hiszen miközben Ralph egy igazán régi darab, Vanellope sokkal könnyedebben alkalmazkodik ehhez a nagy változáshoz. A kérdés már csak az: kibírja-e ezt a barátságuk?

Ebben a részben is újfent találkozhatunk John C. Reilly (Ralph) és Sarah Silverman (Vanellope von Schweetz) kettősével, ráadásul a direktori székben is visszatér az első rész rendezője, Rich Moore – aki most maga mellé megkapta Phil Johnstont is, aki forgatókönyvíróként benne volt az első részben.

Az első előzetes alapján lesz nevetés bőven, hiszen az eltérő és erősen szélsőséges karakterek találkozása rengeteg poént szül majd. Minket már most elkábítottak a nyuszi zabáltatós jelenettel.

Nektek bejön a trailer?

A Rontó Ralph második része novemberben debütál majd a mozikban!

#CinemaKlub#mese#disney#előzetes#trailer

Címlapról ajánljuk