CinemaKlub

A Jurassic World 2 egyre őrültebben néz ki! Itt az új előzetes!

rtl.hurtl.hu

2018. február 5. 12:48

A 2015-ös előd folytatása immár a második előzetesét is megkapta, és be kell látnunk: ez a kedvcsináló egy teljesen másik végéről fogja meg a filmet. A hangulat most lett igazán világvégeszerű!

Köszönjük Super Bowl a rengeteg izgi spotot és előzetest, hiszen így van miben úszkálnunk egész nap. Nemcsak a Bosszúállók 3. része kapott új teasert, de a Han Solo spin-off mozi is, sőt a Jurassic World készítői egy teljesen új előzetest raktak össze a rajongóknak.

És elszabadul benne a káosz!

Miközben az első trailer inkább visszafogottan – lassan építve a feszültséget – vázolta fel a második rész cselekményét, addig ez a kedvcsináló már sokkal inkább az őrülettel operál.

Kezdjük ott, hogy itt már nem azon van a hangsúly, hogy a Nublar szigetről ki kell menekíteni a dinoszauruszokat (pedig kezdtük csípni ezt a szálat), itt már újra egy hiper-mega-brutál hibrid dínó fenyeget mindenkit.

Amit azért szépen dobnak be a sztoriba, hiszen akik kívülről fújják a Jurassic Park első részét, jól tudják, hogy azzal, ahogyan az új őslény kopogtat a karmaival a padlón, nemcsak azt jelzi, hogy valamennyire raptor… hanem visszautal a legendás konyhás jelenetre is a gyerekekkel.

Ettől függetlenül már a hajunk is égnek áll ezektől a kitenyésztett hibridektől.

Ami miatt viszont kap egy jó pontot már most a film – ha beteljesítik, akkor pedig még egyet –, hogy külön kihangsúlyozzák a Jurassic Park-filmek egyik legfontosabb gondolatát, ami az előző részből jócskán hiányzott:

„Emlékszel, milyen érzés volt, amikor először láttál dinoszauruszt? Nem igazán hiszed el, olyan, mint egy csoda!” – hallhatjuk Bryce Dallas Howard karakterétől.


Ha ez a mondat lesz a második rész egyik kulcsa, akkor bizakodóak is lehetünk.

S lőn az új előzetes:

#CinemaKlub#jurassic world#jurassic world 2#chris pratt#bryce dallas howard#trailer#előzetes

Címlapról ajánljuk