CinemaKlub

Ajajj! Gary Oldman nikotinmérgezést kapott?

rtl.hurtl.hu

2017. december 18. 13:53

A világhírű színész vérkomolyan vette a Legsötétebb óra forgatását, ami kis híján az életébe került. Mutatjuk!

Nem meglepő, hogy Hollywood nagyágyúi bármit megtesznek egy-egy szerep kedvéért, gondoljunk csak Anna Hathaway éhező koldussá válására, vagy Christian Bale csontsovánnyá fogyására. Hasonló tettre szánta el magát Gary Oldman is, habár neki nem a testsúly kegyetlen csökkentése okozott nehézséget, hanem bizony az a fránya cigaretta, ami majdhogynem komoly egészségügyi problémához vezetett.  

A világhírű színész a volt brit miniszterelnök, Churchill bőrébe bújt, és a másfél hónapos forgatás alatt nemcsak a sminkszobában töltött el végeláthatatlan órákat, hanem közel 400 darab (!) Romeo y Julieta szivart semmisített meg. Mivel a miniszterelnök láncdohányosként pusztította el az újabb és újabb szálakat, így elkerülhetetlen volt, hogy Oldman is hasonlóképpen „élje miniszteri életét”.  

Sőt, az is rátett egy lapáttal, hogy a színésznek egy-egy jelenet alkalmával legalább tízszer rá kellett gyújtania!

De talán megérte a sok-sok elszívott cigaretta, hiszen a filmben nyújtott szerepéért Golden Globe-jelölést is kapott, és bizony nagy meglepetés érne mindenkit, ha az Oscaron figyelmen kívül hagynák az alakítását.

A legsötétebb óra című film itthon 2018. január 18-án debütál, amiben Churchill nagy döntés előtt áll: vagy együttműködik Németországgal, vagy pedig a saját lábára áll, és felveszi a harcot az ellenséggel.

Forrás: thehollywoodreporter
#CinemaKlub#gary oldman#a legsötétebb óra#szerep#dohányzás#szivar#nikotin#golden globe#oscar

Címlapról ajánljuk