Műsorújság
RTL Most

Ők lehetnek a Golden Globe-nyertesek!

Ma jelentették be a jövő évi Arany Glóbusz jelölteket, és bizony mindenkinek fel kell kötnie a gatyáját, hiszen elég erős a mezőny! Lássuk!

Nem igazán okoztak nagy meglepetést a jelöltek, hiszen idén is bejött a papírforma. A legjobb drámai filmek között olyan nagyszerű alkotások mérkőznek meg, mint a Dunkirk, a Pentagon titkai, A víz érintése, A Szólíts a neveden, a vígjátékok között pedig a Lady Bird, az Én, Tonya, valamint A legnagyobb showman.

Sőt, a színésznők között Hollywood legnépszerűbb művészei kaptak jelölést: Jessica Chastain, Michelle Williams, Judi Dench, Emma Stone, Helen Mirren és az immár 28. GG-jelölésével büszkélkedhető Meryl Streep.

Férfifronton is hasonlóak a nagy nevek: Gary Oldman, Daniel Day-Lewis, Tom Hanks, Denzel Washington, Hugh Jackman, Willem Dafoe és a Kevin Spacey szerepében tündöklő Christopher Plummer is mind-mind esélyesek a glóbusz szobrocskára!

Magyarország viszont - a korábbi évek népszerűsége után – idén mégsem jutott be a Legjobb idegen nyelvű film kategóriájába.

Hogy kik lesznek a díjazottak, az a január 7-ei díjátadón kiderül, és hamarosan az Oscar-jelölteket is megtudjuk, de mivel a GG-t az Oscar előszobájának tartják, így valószínűleg – mint minden évben – idén sem lesz sok különbség a két díjátadó felhozatala között.


Forrás: Golden Globe

Legnézettebb videók