CinemaKlub

Megkaptuk az év előzetesét: a Bosszúállók 3 annyira epikus, hogy sírunk!

rtl.hurtl.hu

2017. november 29. 14:42

Ma hivatalosan is megkezdődött az Infinity War! A Marvel kiadta az első trailert a grandiózus hőseposz következő részéről, amitől, már most mondjuk: te is eldobod az agyad! Új korszak nyílik a hős-filmek égiszén!

Mielőtt beállnátok mögénk, és magatokra húznátok a Marvel-sapkátokat, mindenkit szeretnénk figyelmeztetni: szétestek, sírtok, remegtek, hiperventilláltok majd, ráadásul annyira, hogy ha eddig nem lettetek volna geek-ek, na akkor mától biztosan azok lesztek. Nagy G-vel, büszkén és idegbetegen, mert a Bosszúállók harmadik része csak jövő májusban kerül a mozikba.

Felkészültetek?

Annyira zseniális, epikus, hősies, kísérteties és fájdalmasan jó az Infinity War 1. előzetese, hogy percekkel, órákkal és napokkal később is a hatása alatt leszünk. Ebben a fejezetben végre megérkezik a régóta várt és sok-sok filmben pedzegetett Thanos (Josh Brolin), hogy megszerezze a jól ismert Infinity köveket, amelyekkel együtt nemcsak, hogy mindent leigázhat, de az egész univerzumot is átformálhatja.

Azon túl, hogy végre egy igazán fontos főgonoszt kapnak főszereplőink, akit nem lehet viccként kezelni, maguk a hősök is esendőek ezeken a képkockákon. Itt most érződik a tét, sőt amit az Amerika kapitány: Polgárháborúban megpróbáltak megmutatni – több hőst és világot egyesített a film –, azt most tényleg magas szintre emelik a Russo tesók.

Egy óriási háború közepén, nemcsak a megszokott gárda áll össze, hogy legyőzhessék az ellenségüket.

 


Hidegrázás.

Ahogyan az eddig jól ismert karaktereket megtörve, harcolva, átalakulva láthatjuk… úgy tűnik, ebben a felvonásban a Marvel tökös akar lenni. Nem fogja majd végig az imádnivaló és sebezhetetlen hősei kezét.

Ráadásul, már a trailert nézve is megkezdhetjük a számolgatást, hogy hány Marvel király vesz majd részt a vérre menő harcban. Szerintünk picit olyan lesz ez az egész, mint egy táborozás, ahova az összes legjobb spanunkat elhívjuk. És minden egyes köszönés és érkezés egyre jobban – és fájóbban – teszi majd az otthonunkká ezt az úgynevezett Bosszúállók tábort, vagyis inkább... háborút.

A DC megint felkötheti a gatyáját – hiába lett tényleg jó a Justice League –, mert a Marvel most egy igazán nagyot ugrik a filmtörténelemben!

#CinemaKlub#avengers: infinity war#bosszúállók#trailer#előzetes

Címlapról ajánljuk