CinemaKlub

Margot Robbie lesz Hugh Hefner nyuszifelesége?

rtl.hurtl.hu

2017. október 12. 9:30

Az már állítólag biztos, hogy Jared Leto alakíthatja a nemrégiben elhunyt Hefnert egy életrajzi filmben. Most viszont úgy tűnik, hogy egy másik ismert nevet is megakarnak szerezni a projekthez.

A világhírű nyuszis magazin alapítója pár héttel ezelőtt, 91 éves korában hunyt el, és nem sokkal ezután jött is a hír: Jared Leto bújik majd Hefner bőrébe, ugyanis eldőlt, filmet készítenek az életéből.

Az álomgyár még sosem volt ennyire gyors, de úgy tűnik, a hedonista alapító ezt is képes volt elérni az élettörténetével.

Azt már biztosra vehetjük tehát, hogy az Öngyilkos osztagban, a Szárnyas fejvadász 2049-ben vagy éppen a Requiem egy álomért című filmben szereplő szívtipró benne lesz a moziban, most viszont kiderült, kit szeretne az oldalán látni.

Állítólag Leto mindenképpen el akarja érni, hogy az ő Harley-ja, Margot Robbie legyen a párja a filmben. Nem lepődünk meg ezen, hiszen kettejük kémiája volt az egyetlen részlet, ami életben tartotta az Öngyilkos osztagot, hiszen Joker és Harley Quinn duójával mindenkit elkábítottak.

Azonban közel sem annyira egyértelmű, hogy a színész ráveszi a színésznőt a szerepre, hiszen korábban Margot arra is nemet mondott, hogy szerepeljen a magazin hasábjain… arra viszont igent mondana, hogy egy filmben megtegye ugyanezt?

Persze, a meztelenkedés miatt már egy percig sem retteghet, hiszen a Wall Street farkasában konkrétan mindent megmutatott a vásznon Leonardo DiCaprio nejeként.

Hogy Hefner három felesége közül kit alakíthatna, arról egyelőre még semmit sem tudni, de három lehetőség van: Mildred Williams, Kimberly Conrad, Crystall Harris.

Amíg ez kiderül sem maradunk Leto és Robbie nélkül, hiszen elvileg egy Joker-Harley spin-off is tervben van, jön az Öngyilkos osztag 2, a Goodbye Christopher Robin, a Mary, Queen of Scots című filmben fel sem ismerjük majd a gyönyörű színésznőt, aki később korcsolyát is húz… szóval lesz mit nézni velük!

Forrás: Harper’s Bazaar

#CinemaKlub#hugh hefner#margot robbie#jared leto#életrajzi film#hollywood

Címlapról ajánljuk