CinemaKlub

Visszatérnek Charlie angyalai, méghozzá Kristen Stewarttal!

rtl.hurtl.hu

2017. október 2. 11:14

Tudtad, hogy hamarosan érkezik az új Charlie angyalai film? Ráadásul nem is akármilyen nevekkel! Lássuk, ki esélyes még a főszerepre Kristen Stewart mellett!

A már-már klasszikussá vált sorozat és a két mozifilm után 2019-ben ismét visszatérnek az angyalok. Cameron Diaz, Drew Barrymore és Lucy Liu hármasának viszont búcsút kell mondanunk, ugyanis rövid időn belül új színésznőkkel tér vissza a filmsorozat!

A filmet Elizabeth Banks rendezi, és nem is akármilyen neveket álmodott meg a bevetésre készülő angyalok bőrébe.

A híresztelések szerint Kristen Stewart és Lupita Nyong’o esélyesek a szerepekre! A stúdió jelenleg is tárgyal velük, és reméljük, elfogadják az ajánlatot.

A színésznők egyébként már most büszkék lehetnek eddigi szerepeikre.

Kristen Stewart vámpíros kalandja óta szépen építgeti karrierjét: a Cannes-i Filmfesztiválon bemutatott Úton után Julianne Moore-ral játszott együtt, majd Woody Alen filmjében is szerepelt!

Lupita Nyong’o 2013-as robbanásával egyből bezsebelte első Oscar-díját, azóta pedig már az új Star Wars filmben is játszott.

Nos, háromból kettő angyal már gazdára talált, és kíváncsian várjuk a további fejleményeket! Vajon kié lesz a harmadik szerep?

#CinemaKlub#kristen stewart#lupita nyong'o#charlie angyalai#reboot

Címlapról ajánljuk