Műsorújság
RTL Most

Figyelem! Újabb Star Wars titokról hullott le a lepel!

Úgy tűnik, a rengeteg fotó mellett, most végre súlyosabb információkat is kaphatunk a nyolcadik fejezetről! Vigyázat, megrázó tények következnek!

Ezúttal egy egész listát vehetünk végig olyan sztárok neveivel, akiket nagy valószínűséggel láthatunk majd a Star Wars: Az utolsó Jedik című mozifilmben.

Lássuk, pontosan kikről is van szó!

Már az előző rész kapcsán is felmerültek olyan hírek miszerint Tom Hardy is szerepelt Az ébredő Erő című filmben. Ez a felvetés pedig úgy tűnik, ismét felmerült a rajongókban, hiszen azt pletykálják, a Dunkirk sztárja a nyolcadik fejezetben már biztosan feltűnik.

Nos, erre a választ nem más adta meg, mint a Star Wars-filmek Finnje, John Boyega, aki megerősítette, hogy a híresztelések ezúttal valóban igazak, sőt másik két személy szereplését is elárulta!

 

A post shared by BOYEGA (@johnboyega) on

A színész  ugyanis elkotyogta, hogy nemcsak Hardy, hanem Vilmos és Harry herceg is látható lesz a legújabb moziban!

Vajon hihetünk a Csillagok háborúja sztárjának? Vagy lehetséges, hogy Boyega csupán szórakozott? Végül is mégiscsak a Star Warsról van szó, aminek minden fontosabb képkockáját és fordulatát teljes titokban őrzik!

Mindenesetre úgy tűnik, a hercegek, valamint Hardy is Birodalmi rohamosztagosokat alakíthat majd egy cameó erejéig.

Egy biztos, mi imádjuk az ilyen kis hírmorzsákat, ahogyan azt is, amikor kiderül, hogy egy-egy maszk alatt valójában olyan kincsek lapulnak, mint amilyen Daniel Craig szereplése is volt Az ébredő Erőben!

Ugye nektek is tetszett, mikor megtudtátok, hogy neki volt köszönhető, hogy Rey (Daisy Ridley) végül meg tudott szökni?

Ne feledd, Star Wars: Az utolsó Jedik decemberben a mozikban!

Forrás: movieweb.com
Képek: Instagram.com

Legnézettebb videók