CinemaKlub

Itt a legújabb kutyás film, amitől garantáltan zokoghatunk a boldogságtól!

rtl.hurtl.hu

2017. szeptember 25. 12:53

Wes Anderson új filmjének trailere egyből levett minket a lábunkról és a szívbe markolóan aranyos történetet már most alig várjuk. Nézz bele te is!

A különleges rendező A fantasztikus Róka úr után nyolc évvel ismét egy ötletes animációt készített. Ám a megszokott szimmetria és színkavalkád helyett, most kissé komorabbra vette a figurát. 

A sztori sem mindennapi: a jövőben járunk, Japánban egy kutyainfluenza nevű betegség szedi áldozatait, és a fertőzött kutyusokat egy szeméttelepként funkcionáló szigetre deportálják. Itt verődig össze egy csapat blöki, akik alfává választják magukat. Egy japán kisfiú azonban útnak indul, hogy megtalálja elveszett kedvencét. A szigetre érve a csapat négylábú a segítségére siet, és együtt vágnak neki a nagy kalandnak.

A film eredeti hangjai között olyan filmcsillagok szerepelnek, mint például Edward Norton, Bill Murray, Jeff Goldblum, Bryan Cranston, Scarlett Johansson és Yoko Ono. 

A lenyűgöző animáció 2018. március 23-án kerül Amerikában, a mozikban, arról még sajnos nincs hír, hogy hazánkban mikor kerül bemutatásra.


 

Képek: Tumblr
Forrás: Youtube
#CinemaKlub#trailer#Wes Anderson#animáció#mese#kutya#cuki

Címlapról ajánljuk