CinemaKlub

Jared Leto sem érti ezt a rengeteg Joker-filmet!

rtl.hurtl.hu

2017. szeptember 8. 16:14

Ti is eszeveszetten kapkodjátok a fejeteket, hogy akkor mi is lesz Batman nagy ellenségével? Eddig legalább csak a Justice Leagueért, meg úgy az egész DC univerzumért aggódtunk, most viszont úgy tűnik: a színészek sem értik, mi van.

Az elmúlt időszak meglehetősen DC-telített volt. És ezzel finoman fogalmaztunk! A Comic-Conon mindenki elhitte, hogy a Wonder Woman után újabb tisztességes és szerethető mozit kapunk a Justice League-gel. Ehhez képest kiderült, hogy 25 milliós utóforgatások zajlanak jelenleg is. Távozott Zack Snyder, és jött Joss Whedon. Megpendült még, hogy Ben Affleck dobbantani akar: először rendezőként dezertált, majd lehetséges, hogy főszereplőként is hamar leköszön.

Nagyon zanzásítva, ezek a lényegi történesek. Ez is épp elég követhetetlen, na erre a halomra jött egy újabb, amikor kiderült: elvileg kapunk egy Scorsese producerkedésével készülő önálló Joker-filmet, ami az eredettörténetét mesélné el, DE nem Jared Letóval – akit az Öngyilkos Osztagból ismerhettünk meg –, hanem Leonardo DiCaprióval.

Úgy ám!

Akkor most mi van ezzel? Letót dobták és a helyére jön DiCaprio? Vagy egyszerre több Joker is létezhet ugyanazon időben?

Ráadásul azért is követhetetlen az egész, mert arról is tudni lehet, hogy Leto és Jokere nemcsak az Öngyilkos Osztag folytatásában, de egy önálló Harley-Joker spin-offban is feltűnik majd.

Újra feltennénk a kérdést: akkor most mi van?

Egyetlen dolog a „megnyugtató”, Jared Leto sem érti, mi lesz itt a DC jövőjében:

„Egy kicsit én is összezavarodtam, most sok dolog történik a DC világában.” – mesélte.


Azonban annak ellenére, hogy mennyire elhanyagolták a karakterét a Suicide-ban – amit David Ayer azóta már ezerszer megbánt –, Leto sem tagadja, imádta életre kelteni a híres antihőst:

„Szerettem Jokert. Egy nagyon izgalmas, vicces karakter. Ez egy nagy univerzum, és amikor az ember eljátssza Jokert, akkor nem lesz a tulajdona. Megtiszteltetés ér, hogy a tiéd lehet egy kicsit, azután pedig tovább kell adni. De most új filmek készülnek, és kíváncsi vagyok, mi sül ki ezekből.”


Az eredettörténet elvileg a 80-as években játszódik majd, és nem illeszkedik bele a DC filmek menetébe. Hogy DiCaprio vajon tényleg bevállalja-e ezt a szerepet? Jó kérdés. Egyáltalán nem rá vallana, hogy egy ilyen felkérést elfogadjon, de jól tudjuk: szereti megmérettetni magát. És ez aztán tényleg újdonság lenne a repertoárjában.
 

Forrás: Variety

#CinemaKlub#jared leto#joker#leonardo dicaprio#dc

Címlapról ajánljuk