CinemaKlub

Hűha! Egy igazi Deadpool sztárt nyert meg a Hellboy remake-je!

rtl.hurtl.hu

2017. augusztus 22. 9:59

Szuper hírekkel szolgálunk azoknak, akik már remegve várják a különös képregényfilmet, hiszen többek között az is kiderült, hogy ki az, akit biztosan láthatunk az újragondolásban, de más érdekességeket is tartogatunk még számotokra!

Hiába reménykedtek a rajongók abban, hogy az eredeti rendező, Guillermo del Toro és az első két rész főszereplője, Ron Perlman visszatér, hogy befejezze a trilógiát, a Hellboy remake-je teljesen új köntösben lesz látható!

Mivel úgy tűnik, inkább egy eredettörténetet kaphatunk új szereplőkkel, aminek cselekményéről egyelőre nem sokat tudni, ám az biztos, hogy a film R-rated besorolást kap és a rendezői székbe ezúttal Neil Marshall ülhet! A Hellboy: Rise of the Blood Queen című alkotás pedig már a fedélzetén tudhatja David Harbourt, aki a pokolfajzatot alakítja majd, valamintMilla Jovovichot is, aki magát a címadó kiránynőt testesítheti meg, ahogyan az is kiderült, hogy Ian McSahne is látható lesz, mint Broom professzor.

De egy újabb nagy név is csatlakozott a stábhoz, aki pedig nem más, mint a Deadpoolgonoszát, Ajaxot játszó Ed Skrein!

 

A post shared by Ed Skrein (@edskrein) on

Ráadásul a szívtipró ismét a rosszfiú szerepében tűnik majd fel, hiszen Ben Daimio őrnagyot alakítja majd, aki a Paranormális Kutatás és Védelem Elnökségének az egyik katonája.

 

A post shared by Ed Skrein (@edskrein) on

Reméljük, az amúgy sem kis testű Skrein eleget gyúrt a nyáron, ugyanis a karakterét - aki ha eléggé feldühödik képes jaguárrá változni - robosztus katonaként írják le a képregényekben, arról nem is beszélve, hogy az angliai és bulgáriai forgatások már szeptemberben meg is kezdődnek.

Nos, aHellboy remake-je 2018-ban kerülhet a mozikba!

Forrás: movieweb.com
Képek: Instagram.com

#CinemaKlub#Filmek#sztárok#hellboy#deadpool#Ajax#David Harbour#remake#milla jovovich#guillermo del toro#ron perlman

Címlapról ajánljuk