Műsorújság
RTL Most

Ó jajj! Teljesülni látszik a képregény imádók álma!

Valahol mélyen legbelül mindig is reménykedtük ebben, ám most úgy tűnik, hogy bekövetkezik, ráadásul minden elképzelésünket felülmúlhatja!

A legviccesebb mutánst, Deadpoolt alakító Ryan Reynolds ugyanis nemrég kifejezte az aggodalmát miszerint, a vörös ruhás hős hiába ugyanúgy a Marvel Univerzum része, mint a Bosszúállók, mégsem szerepelhetnek a világmegmentő csapattal együtt a vásznon, hiszen történeteiket két különböző stúdió filmesíti meg.

Márpedig nagyon úgy néz ki, Reynolds legnagyobb vágya egy Deadpool/ Bosszúállók crossover!

 

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

A színész amúgy sem nagyon érti ennek a megosztottságnak a létjogosultságát, ennek pedig már a közösségi oldalán is hangot adott. Ám azt neki is be kell látnia, hogy a Deadpool2 Kábelje, Josh Brolin nem játszhatná el egyszerre a szájhős bajtársát, valamint a Bosszúállók legnagyobb ellenségét Thanost, pedig jelenleg a színész alakítja mindkét karaktert.

 

A post shared by Marvel Studios (@marvelstudios) on

Mindenesetre Reynolds egy interjú során elárulta, pontosan mit is gondol erről a tervéről:

„Ez egy remek ötlet, de nagyon drága is! Képzeljük csak el, ahogy Deadpool Vasemberrel társalog, ugye, hogy zseniális lenne? Meg persze korhatáros is, hogy ne legyen senki keze sem megkötve, így pedig már biztosan nem lenne olcsó mulatság!”

Hiába a szabadszájúság, és a régóta várt közös mozi szinte garantált sikere, a Marvel szeretné mindig a legszélesebb kört megszólítani, így nem valószínű, hogy belemennének egy R-rated besorolású film elkészítésébe.

Mi azért reménykedünk, ha másban nem is, legalább egy cameóban, hiszen nemrég Pókember is hazatérhetett a Marvelhez!

Forrás: screenrant.com
Képek: Instagram.com
, screenrant.com

Legnézettebb videók