Műsorújság
RTL Most

Hűha! Mégis kapunk új Hellboy filmet?!

Bizony, nagyon úgy tűnik, a rajongók imái meghallgatásra találtak, ugyanis a vörös fickó visszatér, de nem egészen úgy, ahogy azt eddig megszokhattuk! Vajon az új elképzelés is sikeres lesz?

A Hellboy következő, egyben pedig harmadik fejezetét ezúttal nem Guillermo del Toro rendezi majd, hanem egy másik horror rendező, A barlang alkotója, Neil Marshall készít el.

A film R-rated besorolású lesz, a főszerepet pedig a sorozatsztár, David Harbour játssza majd!

 

A post shared by David Harbour (@dkharbour) on

Ezek szerint nemcsak az eredeti sztorik rendezőjét, hanem az eddig a főhőst alakító, Ron Perlman-t sem láthatjuk az új moziban. Ez persze teljesen érthető, hiszen pár hónappal ezelőtt, még az a hír járta, hogy nem lesz Hellboy 3.

Most azonban, a rendező és a főszereplő mellett, már a forgatókönyvírókat is megtalálták Christopher Golden és Mike Mignola személyében, utóbbi pedig a Facebook oldalán is megerősítette, hogy készül az újabb Hellboy-film, aminek címe Hellboy: Queen of Blood!

Ez a cím pedig nem lehet ismeretlen a képregényeket kedvelők számára, hiszen az egyik karaktert is így hívják, ez pedig azt jelenti, hogy a vörös fickón kívül vele is biztosan találkozhatunk majd, arról nem is beszélve, hogy állítólag a harmadik fejezet nem is az eredeti filmek cselekményétől folytatódna, hanem egy önálló sztorit mesélne, el Hellboy-ról, akit lehetséges, hogy a pokolban látunk majd viszont!

Forrás: denofgeek.com, Facebook
Képek:
Instagram, Tumblr

Legnézettebb videók