CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Szombat (08. 19.)

rtl.hurtl.hu

2017. augusztus 19. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

John Carter

Az egykori kiváló katonát, John Carter századost érthetetlen okokból a Marsra szállítják, ahol ismeretséget köt a helyi lakosokkal, Tars Tarkasszal, és az elbűvölő Dejah Thoris hercegnővel. Akaratán kívül belekeveredik egy olyan konfliktusba, mely ősidők óta fennáll a bolygó bennszülöttei között. Az összeomlás szélén álló világban John Carter újra felfedezi magában az emberséget, amikor rájön, hogy a bolygó és népének sorsa egyedül az ő kezében nyugszik.

Mikor?
RTL Klub 21:10

Az ügyfél

A maffiától megrettent ügyvéd az öngyilkosságba menekül. Halála előtt azonban a közelben lapuló Mark füle hallatára elmondja, hogy gengszter ismerőse, Muldano, hová rejtette el a meggyilkolt szenátor holttestét. Mark megmenekül és senkinek nem beszél arról, amit látott és hallott, de a rendőrség mégis rájön, hogy az öngyilkosságnak tanúja volt. Roy Foltrigg ügyész mindent elkövet, hogy a kisfiút szóra bírja. Mark azonban hallgat, hiszen a gengszter megfenyegette, hogy megöli, ha beszél. A kisfiú csupán Reggie-re, az ügyvédnőre számíthat, aki életét kockáztatva megpróbál segíteni.

Mikor?
RTLII 20:00

A legsötétebb óra

Néhány fiatal élvezettel veti bele magát a moszkvai városnézés izgalmába, amikor egy az egész világra kiterjedő, ismeretlen eredetű katasztrófa minden elektronikus eszközt működésképtelenné tesz, majd pusztítani kezdi az embereket. Az eluralkodó káosz elöl a turisták a metróalagútba menekülnek, és csak öt nappal később merészkednek elő. A nemrég még életteli metropolisz kísértetvárossá vált. Nincsenek túlélők, csak egy automatizált katonai adó sugározza az utolsó vészjeleket. A csapat tagjai menekülni akarnak, de nem tudják, merre induljanak, hova bújjanak az újabb csapások elől.

Mikor?
Film+ 19:00

Az Amazonas kincse

Beck, a behajtó szerepében maga Rock rombol végig a kincsvadászok ösvényein. Utolsó feladata, hogy megkeresse és visszaszállítmányozza főnöke kalandor fiát, Travist, aki épp régész kíván lenni és az indiánok rég elveszett kincsét keresi a dzsungelben. Kezdetét veszi az őrült hajsza: a kincskereső, az embervadász, a sűrűben bujkáló gerillák, az aranybánya szeszélyes és kegyetlen tulajdonosa, egy skót dudás, egy bombázó csaposlány és egy csapat túlfejlett humorérzékű pávián kergetőzik a fák között, a kincs körül, az aranybányákban és egy katonai táborban.

Mikor?
Film+ 20:45

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#sztárok#akció#kaland#a legsötétebb óra#az amazonas kincse

Címlapról ajánljuk