CinemaKlub

Tom Cruise nem bír leállni: megsérült forgatás közben!

rtl.hurtl.hu

2017. augusztus 14. 12:25

A színész éppen a Mission: Impossible hatodik részén dolgozik, és vakmerőségének most meg is lett az ára: rosszul ugrott az egyik jelenetben! Vajon ezek után visszavesz a bátorságából?

Cruise már 55 éves, mégis nincs olyan jelenet vagy kaszkadőr-mutatvány, ami megrémítené. Azon kevés színészek közé tartozik ugyanis, akik minden egyes jelenetüket maguk játszák el, és nem szeretik, ha kaszkadőrök helyettesítik őket a felvételeken.

Így lehetséges, hogy Cruise több évtizedes karrierje során már megannyi extrém mutatványt tudhat maga mögött. Elég, ha csak a legutóbbi Mission: Impossible egyik kezdő képsorára gondolunk, ahol egy száguldó – felszállni készülő – repülőgép oldalán lóg.

Az ember őrült! Ha nem hiszitek, akkor itt megleshetitek a legbetegebb jeleneteit!

Viszont most a friss híreket olvasva, mindannyian a szívünkhöz kaptunk, hiszen a jelenleg Londonban – előtte sokáig Új-Zélandon – forgó M:I 6 felvételei közben a színész rosszul hajtott végre egy mutatványt és megsérült.

A dologról ráadásul videó is készült, amin jól látható, ahogyan Cruise egy rámpáról nekifutva próbál átugrani egy közeli ház tetejére, azonban elvéti a távolságot: gyomorral nekicsapódik a tető peremének. Persze, megpróbált azonnal tovább futni, azonban a fájdalmai miatt folyamatosan összecsuklott a tetőn.


Valószínűleg kisebb sérülésről lehetett szó csupán, hiszen még az adrenalin sem lett volna rá képes, hogy ezek után lábra állítsa.

Mégis, ez egy jó tanulópénz lehetett a színésznek… ideje jobban vigyáznia magára!

A Mission: Impossible hatodik része körül úgy tűnik, folyamatosan zajlik az élet, hiszen legutóbb Henry Cavill bajsza miatt borult a bili. Kíváncsi vagy miért? Kattints ide!
 

Forrás: IndieWire

#CinemaKlub#tom cruise#forgatás#sérülés#felvétel#kaszkadőr

Címlapról ajánljuk