Műsorújság
RTL Most

Hihetetlen! Íme, Tom Cruise 5 legvakmerőbb tette!

A világsztár, akinek életéért minden egyes adrenalinnal teli filmjében imádkozunk, szuperhősöket megszégyenítő mutatványokra képes a valóéletben is! Arról nem is beszélve, hogy a színész mindezt, immár 55 éves fejjel teszi! Kíváncsi vagy, mennyire vakmerő Cruise? Mutatjuk!

A sztár az évek során már többször is bizonyította tehetségét, valamint rátermettségét.

Ám azt kevesen tudják, hogy Tom Cruise imádja maga leforgatni filmjei akciójeleneteit!

Így a színész már nem egyszer vitte vásárra a saját bőrét, hiszen gondoljunk csak bele, hogy mennyi rázós pillanat van a Mission Impossible-filmekben, valamint abba is, hogy a franchise-nak már a hatodik része készül!

 

A post shared by The Mummy (@themummy) on

Lássuk, milyen vakmerő mutatványokat produkált ez idáig a színész:

Emlékszünk még az első Mission Impossible-film akrobatákat megszégyenítő jeleneteire? Azokat Criuse saját maga vitte véghez!

Na és arra, amikor a sztár egy száguldó vonat legtetején, csupán egy kézzel kapaszkodva ügyködött a világ megmentésén?

Sőt, az is előfordult, hogy már egy nyitójelenet során kockáztatta testi épségét! Ilyen volt például, amikor a Dead Horse Point nevezetű szikláról lógott le, egyetlen biztosító kötéllel a derekán, így nem is csoda, hogy végül a munkálatok alatt Cruise meg is rántotta a vállát.

Ám ez sem tántorította el attól, hogy további rizikós helyzeteket vállaljon be, legyen szó toronyépületből kiugrásról, vagy a világ legmagasabb építményének, a Dubai-ban található Burj Khalifának a megmászásáról. Ahogyan a különböző gyorsasággal haladó járműveken való utazást, valamint azokból való kilógást is folytatta.

A legveszélyesebb attrakció mégsem ezek közül került ki, hanem egy sokkal egyszerűbbnek tűnő feladat kapcsán, amikor is a színésznek egy több méter mély vizesárokba kellett belevetnie magát bármilyen, a légzését segítő készülék nélkül, így pedig pontosan hat percig nem vehetett levegőt!

Mi viszont nemcsak ezek miatt a lélegzetelállító teljesítmények miatt tartjuk valódi hősnek a Múmia sztárját, hanem a következő öt dolog miatt is:

1. Megtanította Zac Efron-t motorozni! Hogy miért tette, azt maga a fiatal tehetség sem tudta megmagyarázni, de azt mondta: „A világ legmenőbb dolga volt, akármiért is tette!”

 

A post shared by The Mummy (@themummy) on

2. Segített formába jönni Jake M. Johnson-nak, aki a Múmia című filmben dolgozott vele együtt. Cruise felajánlotta neki, hogy együtt edz vele, amíg el nem kezdődnek a mozifilm forgatásai, valamint egy személyre szabott étrendet is összeállíttatott neki.

3. Egy alkalommal, amikor Nicole Kidman-nel és a gyerekeikkel nyaralt a luxus yacht-jukon, Tom Cruise észrevett egy lángoló vitorlást, ezért értesítette a parti őrséget, akik végül megmentették a hajón lévő család életét.

4. Soha nem felejti el Dakota Fanning születésnapját!

Az egykori gyerekszínész tizenegy éves kora minden évben ajándékot kap Tom Cruise-tól: „Azt gondoltam, ha tizennyolc leszek, majd abbahagyja, aztán azt hittem, majd ha huszonegy leszek, de olyan kedves, hogy valószínűleg sosem fogja ezt befejezni!”

5. Kirsten Dunst-nak minden évben küld egy tortát!

A különleges desszertet először az Interjú a vámpírral című film forgatásán kóstolták meg, és az akkor még kislány színésznőnek annyira ízlett az édesség, hogy azóta minden évben kap egyet.

„Az egyik legjobb sütemény, amit valaha ettem! El is neveztük Cruise-tortának, így amikor megjön, csak annyit mondunk, hogy itt a Cruise-torta, ami még aznap el is szokott fogyni!”

Ha pedig ez sem lenne elég, most már tuti, hogy megkapjuk a Top Gun 2-t, amit - ha minden jól megy - két év múlva már a mozikban is láthatunk!

Forrás: vulture.com
Képek: Instagram.com, Tumblr.com

Legnézettebb videók