CinemaKlub

Figyelsz? Itt a nyár legnagyobb híre, tuti a te napod is jobb lesz!

rtl.hurtl.hu

2017. július 7. 14:00

Edgar Wright olyan rendező, akinek megvan a sajátos stílusa és a pontos elképzelése a filmjei kapcsán. Most pedig elárulta, mi a terve az idei kedvencünkkel, a Baby Driver-rel, mi pedig ugráltunk örömünkben! Miről van szó? Eláruljuk!

A rendezőzseni sosem készít folytatást egyik filmjéhez sem, ám úgy tűnik, ez most megváltozhat!

„A stúdió arra kért, hogy gondolkodjak el a folytatás megírásán, én pedig úgy érzem, hogy most tényleg tovább lehetne fűzni a filmemet, mert vannak terveim a karakterekkel. Többet rejt ez a sztori, és teljesen más megvilágításba helyezném Baby-t.”

 

A post shared by Baby Driver (@babydrivermovie) on

Emellett Edgar Wright azt is elárulta, Baby ezúttal nemcsak asszisztálna a bűntényekhez, hanem sokkal nagyobb szerepet kapna, arról nem is beszélve, hogy egy a Baby Driver-ből kivágott jelenetet is felhasználna a második részhez.

Miről is van szó pontosan?

„Mielőtt Baby-ék eljutottak volna a postahivatalba, volt egy felvétel, amit a Bonzo Dog Doo-Dah Band egyik dalára készítettünk, és nekem külön is nagyon tetszett, ezért feltűnt, hogy így önmagában sokkal több értelme van, a film pedig jobban működött nélküle. Szóval elhatároztam, ha valaha is készítek egy folytatást, akkor mindenképpen felhasználom, mert zseniális, csak éppen nem illet bele a Baby Driver-be!”

Nos, mintha ez már azt jelentené, hogy biztosan megkapjuk a Baby Driver 2-t, amihez hozzátartozik még pluszba, hogyAnsel Elgortés Lily James is megerősítette, szívesen bújnának ismét Baby és Debora bőrébe!

Arról viszont egyelőre semmi hír, hogy mikor is teljesülhet be ez a vágyuk, ahogyan azt sem tudjuk elképzelni, hogy milyen soundtrack-et lehet még összeállítani ezután a zseniális lista után.

De reméljük, hogy minél hamarabb láthatjuk a Baby Driver 2-t!

Ne feledd, ha lemaradtál volna, még pótolhatod Nyomd, bébi, nyomd címen a mozikban!

Nem fogsz csalódni!

Forrás: movieweb.com
Képek: InterCom, Instagram.com

#CinemaKlub#Filmek#ajánlók#sztárok#ansel elgort#lily james#kevin spacey#jamie foxx#soundtrack

Címlapról ajánljuk