CinemaKlub

JLo, mint énekesnő? Egy fenét! Nézzük a romkomjait!

rtl.hurtl.hu

2017. június 9. 11:08

Jennifer Lopez egy különleges emberi lény, hiszen nemcsak a zeneiparban követelte ki magának, hogy sztár legyen, de a filmek világában is. Persze, ez már inkább múlt idő! Összeszedtük a legjobb romantikus szerepeit!

Mindenkinek alapvető emberi joga, hogy bűnös élvezete legyen, ilyenek a ’90-es és a 2000-es évek romkomjai is, amelyek hiába bugyuták és kiszámíthatóak, tényleg jogunk van hozzá, hogy legalább egyszer az életben ezeken könnyezhessünk. És igen: hazudtunk, mert többször kockulunk ezeken, mint azt a környezetünknek bevallanánk.

Megannyi nagy kedvencünk van, legyen szó az igazán drámai, könnyfakasztó halálos szerelmekről, a szerelmi háromszögekről, vagy éppen a nyálmentes drámákról. Most azonban elmerülünk a szirupban, hiszen úgy döntöttünk, előkapjuk Jennifer Lopez legromcsibb vígjátékait, amit mindenki imád – mégis, mindenki titkolja! Mi most bevállaljuk a nőt!

Lopez több filmben is szerepelt már az évek során, azonban ha el szeretnénk mélyülni a munkásságában, akkor szerintünk bőven elég a korai éveire koncentrálni, hiszen manapság már nem igazán villant maradandó filmecskékben. Listánk a romantikus történeteire koncentrál, úgyhogy a JLo rajongók ennek fényében olvassanak tovább!

Szeretném, ha szeretnél (2001)

Miért is szeretjük annyira a romkomokat? Ugyanazért, amiért gyűlöljük is őket: olyan lehetetlen történetekkel hitegetik a szerelem után áhítozó női lelket, hogy az nemcsak hitet és édes könnyeket, de irreális álmokat is okoznak.

Ilyen JLo Matthew McConaughey-val (ó, igen a nagy mester romcsi korszaka) készített filmje is, amiben esküvőszervezőként találkozik össze a nagy Ő-vel, egy baj van csupán… drága Matthew egy másik nő vőlegénye! Persze, ennek a sztorinak köszönhetően már évek óta arra vágyunk, hogy valakivel régi filmeket nézve a parkban, táncra perdüljünk.

Álmomban már láttalak (2002)

„A szerelem mindent áthidal” alapon ebben a filmben Ralph Fiennes politikusként zúg bele a szobalányként dolgozó JLóba, akiről persze azt hiszi, hogy a szálloda egyik gazdag vendége, hozzá hasonlóan…

A 2002-es mozit most az RTL Klubon is megnézheted péntek este 21:25-kor!

Hölgyválasz (2004)

A színésznőről már régóta tudjuk, hogy az éneklésen túl, a tánc is nagyon jól megy neki, így nem is volt annyira meglepő, hogy a 2004-es filmben Richard Gere mellett ő tűnik fel a csábos táncoktató szerepében. Persze, több van itt a történetben, mint egy egyszerű megcsalás… sőt! Mr. Gere nemcsak arra jön rá, hogy imádja dobálni a csípőjét, de még a feleségével (Susan Sarandon) is újra egymásra találnak emiatt! Cuki!

Anyád napja (2005)

A klasszikus „az anyós gyűlöli fia választottját” felállás ebben a filmben már egészen a végletekig megy el, hiszen az anyukát alakító Jane Fonda tényleg mindent megtesz, hogy kikészítse fia szerelmét, akit történetesen Lopez alakít. Ebben a filmben – azon túl, hogy – mindenki szép, a poénok is jól ülnek, ráadásul egyik imádott komikánk, Wanda Sykes is feltűnik! Figyeljétek, mindent visz benne!

Ilyen a formám (2010)

Mennyi az esélye, hogy egy egyedülálló nő, aki gyereket akar, éppen a mesterséges megtermékenyítése után találkozik a nagy – és extra szexi – nagy Ő-vel? Nem mondjuk, hogy nulla, de tény, hogy a való életben nem sűrűn hallunk ilyesmiről. Ettől függetlenül, imádjuk, ahogyan JLo terhesen zabálja a pörköltet a lábasból, ahogy a pasija (Alex O’Loughlin) félmeztelenül traktorozik és azt is, ahogyan pizzát villant az első randin! Bármikor megnézzük!

Várandósok (2012)

A babavárás témáját körbejáró film is azon alkotások közé tartozik, amelyek megannyi sztár zsúfoltak össze egyetlen helyen. Jennifer Lopez itt egy bohém kis fotóst alakít, aki férjével (Rodrigo Santoro) egy kisbabát szeretne örökbe fogadni. Ha a film maga nem is nagy kedvenc, de az ő száluk mindenképpen kedves.

#CinemaKlub#jennifer lopez#romantika#romkom#top6

Címlapról ajánljuk