CinemaKlub

Figyelem, Emily Blunt túl szép az új Mary Poppins-film fotóin!

rtl.hurtl.hu

2017. június 8. 11:42

Bizony, az 1964-es klasszikus remake-je, a Mary Poppins visszatér első hivatalos képei megérkeztek, bár magát az alkotást sajnos csak 2018-ban láthatjuk majd. Addig is lesd meg te is, hogyan is festenek a készülő mozi szereplői!

Julie Andrews Oscar-díjat kapott a varázslatos dada megformálásáért, mi pedig kíváncsian várjuk vajon milyen lesz a fogadtatása az újabb történetnek!

 

A post shared by ComingSoon.net (@comingsoonnet) on

Mary Poppins (Emily Blunt) ugyanis az első rész befejezése után huszonöt évvel tér vissza a depresszív London világába, hogy ismét segítsen a Banks gyerekeknek, akik ez idő alatt felnőttek és saját gyermekeik vannak. Az első rész Michael-jét és Jane-jét, Ben Whishaw és Emily Mortimer alakítja, akik együtt élnek, valamint ismét dadát keresnek Michael feleségének tragikus elvesztése után.

Ám nemcsak Poppins lesz látható ismét, hanem a lámpagyújtó, Jack (Lin-Manuel Miranda) is csatlakozik a különleges hölgy és az ifjabb Banks gyermekekhez, hogy aztán együtt éljék meg a varázslatos kalandokat!

A mesés történet mellett pedig, hihetetlenül jó színészeket is kapunk!

A Mary Poppins második részében ugyanis a már említettek mellett feltűnik majd Meryl Streep, Angela Lansbury, Colin Firth és Dick Van Dyke is!

Ti is várjátok már a csodás dadát és különleges trükkjeit?

Forrás: hellogigles.com
Képek: Instagram.com

#CinemaKlub#Filmek#julie andrews#oscar-díj#emily blunt#meryl streep#colin firth#dada#remake

Címlapról ajánljuk