Műsorújság
RTL Most

Nézd meg te is, hogyan fest Emily Blunt Mary Poppins-ként!

Gyermekkorunk kedvenc dadájának története most újból megelevenedik, ráadásul olyan sztároknak köszönhetően, mint amilyen az angol szépség, valamint Meryl Streep is! Íme, az első fotók!

Tavalyelőtt szeptemberben jött először a hír, miszerint a Disney újraéleszti a Julie Andrewsszal híressé vált Mary Poppinst!

A főszerep tekintetében pedig a választás Emily Blunt-ra esett, akinek az állapotossága miatt azonban kénytelen voltak csúsztatni a forgatások megkezdését.

Ám nem Blunt az egyedüli nagy név, hiszen még az Oscar-díjas Meryl Streep-et is sikerült megszerezniük, aki a dajka unokatestvérét, Topsy Tartle-t fogja alakítani a feldolgozásban! Rajtuk kívül pedig látható lesz még a musical-ek királya Lin-Manuel Miranda, Colin Firth, Angela Lansbury és Emily Mortimer is. A rendező pedig nem más, mint a Golden Globe-díjas Rob Marshall.

A történet pedig ugyanúgy, ahogyan a regényben és az eredeti moziban, a Banks családról és azok három gyermekéről fog szólni és persze arról, hogyan változtatja meg életüket a rejtélyesen felbukkanó, titokzatos Mary Poppins!

 

A post shared by ComingSoon.net (@comingsoonnet) on

Mert, hogy a híres Disney-dada, bizony visszatért a Banks gyerekekhez és lencsevégre is kapták, méghozzá nem is akárhogyan, hiszen még a biciklijét is magával hozta!

A Mary Poppins visszatér jövő karácsonykor lesz látható a mozikban!

Forrás: ew.com, comingsoon.net
Képek: Instagram.com, Tumblr.com

Legnézettebb videók