CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Szombat (05. 27.)

rtl.hurtl.hu

2017. május 27. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Verdák

Villám McQueen hírnévről és dicsőségről álmodik, minden vágya, hogy legfiatalabb versenyautóként elhódítsa a Szelep-kupát. A sorsdöntő verseny helyszíne felé tartva azonban elhagyják őt az autópályán, és Kalifornia helyett egy kisvárosban, Kipufogófürdőben találja magát. Villám menekülés közben tönkreteszi a város útját, amiért a lakók büntetést szabnak ki rá. A teljes útburkolat javítása közben összebarátkozik Cimbivel, beleszeret a szépséges Sallybe, és kivívja a legendás versenyautó, Hudson Hornet tiszteletét.

Mikor?
RTL Klub 19:20

Pancser police

Allen, a gyilkosságiak könyvelője rajong az asztaláért. Társát, Terryt már más fából faragták, de amióta nyilvánosan megszégyenült, Allen mellé osztották be. Ők ketten csak messziről bámulják az ügyosztály menő kopóit: Dansont és Manzettit, míg végül egyszer úgy hozza a sors, hogy kénytelenek a helyükre lépni. Eljön a nagy lehetőség, hogy megmutassák, ők micsoda rendőrök.

Mikor?
RTL Klub 21:40

Az igazság ára

Mickey Haller ügyvéd eddig javarészt piti bűnözők védelmét látta el, ám most úgy érzi, megfogta az isten lábát. Egy gazdag Beverly Hills-i playboy ügyét bízzák rá, akit emberölési kísérlettel vádolnak. Az ügyvéd azt hiszi, könnyű dolga lesz, ám a rengeteg pénzzel kecsegtető eset, amely pofonegyszerűnek ígérkezik, hamarosan halálos játszmává alakul át. Hallernek nemcsak egy hozzá hasonlóan mesteri manipulátorral, de saját lelkiismeretével is meg kell küzdenie.

Mikor?
RTLII 20:00

A holnap határa

Bill Cage katona, de eddig elkerülte a veszélyt. Amikor váratlanul mégis bevetik az idegenek elleni ütközetben, hamar hősi halált hal. Az egyik földönkívülivel való közvetlen érintkezés miatt azonban feltámad, és egy időhurokba kerül. Kénytelen számtalanszor végig élni ugyanazt a pokoli küzdelmet. Ám az esélyei egyre jobbak, különösen, amikor meggyőzi a legendás Angyalt, még az is lehetővé válik, hogy ne csak magát mentse meg, hanem az egész emberiséget.

Mikor?
Film+ 20:50

Snowpiercer - Túlélők viadala

2031, a Földön a klímaváltozás következtében egy újabb jégkorszak köszöntött be, a felszínen életnek semmi nyoma. Azok a szerencsés emberek, akik túlélték a katasztrófát, a Snowpiercer nevű, önellátásra berendezkedett vonaton utaznak immár 17 éve. A Snowpiercer utasainak élete azonban merőben különbözik egymástól. A hátsó kocsikban nyomorognak, gyanús eredetű proteintéglákon élnek, a vonat elején utazó előkelőségek pedig rettegésben tartják a nyomorgókat, és katonáik minden lázadásukat leverik. A hátul utazók vezére, Curtis, Gilliam és Edgar segítségével alaposan megtervezik a lázadást, és néhányan eljutnak a mozdonyig, ahol végre szembetalálják magukat a rendszer megálmodójával, Wilforddal.

Mikor?
Film+ 23:00

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#sztárok#akció#vígjáték#verdák#mese#az igazság ára#dráma#matthew mcconaughey#tom cruise#a holnap határa

Címlapról ajánljuk