CinemaKlub

Íme, a nagy Goldblum-titok! Mi lesz a szerepe a színésznek az új Jurassic-filmben?

rtl.hurtl.hu

2017. május 9. 14:31

Most már egészen biztos, hogy Dr. Ian Malcolm-ot viszontláthatjuk a dínós filmben, hiszen Jeff Goldblum Londonba készül a forgatásokra, amiről több részletet is elárult a sztár!

Bár a szemfülesebbek már kiszúrhatták Jeff Goldblum fotóját a Jurassic World első részében, Dr. Ian Malcolm azonban húsz év után először csak most lesz látható teljes valójában, a második fejezetben!

Arra a kérdésre pedig, hogy mi lesz a szerepe a dinoszauruszok uralta kalandfilm újabb fejezetében a következőket nyilatkozta a színész:

„Néhány hét múlva utazom Londonba a forgatásra, és remélhetőleg sikerül hozzájárulnom a mozi sikeréhez! Nagyon kedvelem a karakteremet, aki nem riad vissza a piszoktól és a rázós helyzetektől, ugyanakkor egy átlagos, de mégis nagyon mély gondolkodású ember.”

Így pedig nem is csoda, hogy Goldblum karaktere az egyik legnépszerűbb szereplője volt az eredeti franchise-nak, ahogyan az sem meglepő, hogy a Jurassic World-filmek rendezője,J. A. Bayona is a visszatérése mellett döntött!

„Bár a filmek fő célja természetesen a szórakoztatás, nem feledkezhetünk meg arról a sarkalatos pontról sem, hogy mindegyik alkotás súlyos középpontját képezi a kapzsiság, valamint a tudomány és az ember viszonya, szerintem nagyon érdekes, az is, hogy a képzeletbeli és a valóvilág szereplői is az emberek!”

Jeff Goldblum tehát csatlakozik többek között, Chris Pratt-hez, Bryce Dallas Howard-hoz és Nick Robinson-hoz, hogy újabb kalandokba keveredhessnek a dínók földjén, a Jurassic World 2-ben jövő nyáron!

Forrás: movieweb.com
Képek: Instagram/Tumblr

#CinemaKlub#Filmek#jeff goldblum#jurassic world#chris pratt#bryce dallas howard#jurassic park#franchise

Címlapról ajánljuk