Műsorújság
RTL Most

A Jurassic World sztárja már bekészítette futócipőit

Az első rész aggódó nagynénije, akit a sármos Chris Pratt vesz le a lábáról, amik valljuk be, nem akármilyen lábak, főleg ha azokra a tűsarkúakra gondolunk, amiket Howard visel az egész film alatt és amikben különböző dinoszauruszok elől futkározik!

Ez az igencsak különös és viccbe illő jelenség természetesen az internetes nép gúnyolódását sem úszhatta meg, amiről a vörös szépség el is mondta, hogy látta az összeset és valójában nagyon is tetszettek neki a GIF-ek és mémek:

„Úristen! Az a kedvencem, amikor a dinoszauruszokat beleértve mindenki magassarkút visel! Nyilvánvalóan váratlan dolog volt ez a moziban, de legalább van egy vicces dolog, amire életem végig hivatkozhatok.”

Nemcsak a színésznő, de kollégája Chris Pratt is tréfásnak találta az esetet olyannyira, hogy a humoros színész úgy döntött, kipróbálja milyen a színésznő cipőjében járni:

Emellett A segítség című film sztárja már igent is mondott a Jurassic World folytatására, melyben azt tervezi, hogy a kényelmetlen lábbeliket - az utálkozók nagy örömére - ezúttal otthon hagyja.

Ugyanis ez a filmbeli megoldás annyira felháborította a nézőket, hogy hosszú ideig csak erről voltak hajlandóak véleményt alkotni a dinoszauruszos mű kapcsán, ami valljuk be, túlzás. Azonban van remény, hiszen a folytatás rendezőjének személye megváltozott az előző részhez képest, az új készítő J.A. Bayona, akinek meg kell találnia Bryce Dallas Howard karakterének, Claire-nek a megfelelő viseletet. Ez pedig nem kis feladat!

Talán leszerződhetne egy menő sportcipőket gyártó céggel, aminek aztán készíthetne egy reklámot is, amiben a T-Rex elől menekülő színésznő a cég edzőcipőjének köszönhetően marad életben.

Ha már a rendező és a cipők le lettek cserélve, sejtésünk sincs, hogy mire számíthatunk még a Jurassic World 2-től amellett, hogy A galaxis őrzői sztárja, Chris Pratt és  Howard biztosan feltűnik majd a filmben!

A színésznőt egyébként láthatjuk a nemrég bemutatott Elliot, a sárkány című moziban is!

Forrás: cinemablend.com
Képek: tumblr.com

Legnézettebb videók