CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Szombat (04. 22.)

rtl.hurtl.hu

2017. április 22. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Winnetou - Az Ezüst-tó kincse

Old Shatterhand beleszeret Nso Csiba, Winnetou húgába, a szépséges sámánba. Winnetou bátorítja barátját, aki azonban fél az elköteleződéstől és az indián életformától. Visszautasítja a nőt, és elhagyja a törzset. Hamarosan néhány elvetemült mexikói bandita elhurcolja a Nso Csit, hogy kivételes képességének segítségével megkeresse az Ezüst-tó kincsét. Winnetou és Old Shatterhand azonnal a segítségére sietnek, ám ők is fogságba esnek.

Mikor?
RTL Klub 19:20

Nagyfater elszabadul

Sosem tudhatod, hogy a nagyfater milyen extra ötletekkel áll elő. Jason Kellyt egy hét választja el, hogy megnősüljön, és elkezdje végtelenül unalmas életét. Azonban ez a boldogtalan jövő egy csapásra veszélybe kerül, mikor Jason szabad szájú nagyapja, Dick csőbe húzza a mit sem sejtő ifjú titánt. Dick a felesége halálát követő napon arra kéri unokáját, hogy utazzon el vele Daytonába, ahol éppen a Tavaszi Szünet nevű fesztivál zajlik. Jason sejti, hogy ezt a kirándulást sose felejti el.

Mikor?
RTL Klub 21:20

Fekete víz

A válás után Dahlia egy kis lakást bérel az ötéves kislányával. A felettük lévő, üresen álló lakásból azonban furcsa hangok hallatszanak éjszakánként, a plafonon pedig megjelenik egy makacs beázásfolt, amiből fekete víz csöpög egyenesen Dahliáék nappalijába. Egy idő után Ceci is megváltozik, egyre furcsábban viselkedik az iskolában, folyton képzeletbeli barátnőjével társalog. Az idegileg megviselt anya számára lassan elmosódik a valóság és képzelet közötti határvonal.

Mikor?
RTLII 21:50

A maszk

 


Stanley Ipkiss igazán szánalmas, kétbalkezes figura! Bármibe fog, az homlokegyenest ellenkezőleg sül el. De csak addig, amíg rá nem vigyorog a bandzsa szerencse egy ősi maszk képében. Elegendő, ha az arcára húzza és Stanley Ipkiss többé nem az, aki volt! Új énje szórakoztató, szívdöglesztő, akinek minden trükk a kisujjában van. Ám hamarosan a maszk új gazdához kerül, aki korántsem ilyen szórakoztató, s azt tervezi, hogy emberfeletti erejével uralma alá hajtja a várost. A kétbalkezes Stanley kénytelen akcióba lépni.

Mikor?
Cool 20:40

Távkapcs

Van, aki irányítja az életét, és van, akit az élet irányít - tartja a mondás. Az egyetlen kivétel Michael Newman. Egy titokzatos feltaláló ugyanis megajándékozza az univerzális távkapcsolóval, melynek tulajdonosa előre-hátra járkálhat az időben, lelassíthatja a szembejövő nőket, és ha túlságosan zajosnak tűnnek, átmenetileg kikapcsolhatja a gyerekeit. Elbizakodottságra azonban semmi oka: nem volt még távkapcsoló a világon, mely egy idő után át ne vette volna az irányítást. És attól kezdve Michael kiszolgáltatottabb, mint valaha. A tét a családja, feleségével és a gyerekeivel való viszonya.

Mikor?
Film+ 18:25

A hobbit: Az öt sereg csatája

Zsákos Bilbó és a törpök visszahódítják otthonukat Smaugtól. A visszaszerzett kincsektől megrészegült Tölgypajzsos Thorin teljesen megváltozik és szembe fordul szövetségeseivel. Eközben Szauron orkok seregét indítja útnak a Magányos Hegy ellen. A törpék, tündék és az emberek hamarosan választás elé kerülnek: összefognak vagy elpusztulnak. Bilbó az öt sereg gigászi csatája közepén találja magát, ahol Középfölde sorsa forog kockán.

Mikor?
Film+ 20:30

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#sztárok#zac efron#robert de niro#nagyfater elszabadul#a hobbit: az öt sereg csatája#jim carrey#adam sandler#vígjáték#thriller#jennifer connelly

Címlapról ajánljuk