CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Szerda (03. 29.)

rtl.hurtl.hu

2017. március 29. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Salt ügynök

Evelyn Salt titkos ügynök élete fenekestől felfordul, amikor egy orosz disszidens azt állítja róla, hogy a KGB alvó ügynöke, akit azért aktiváltak, hogy az Egyesült Államokba látogató orosz elnököt megölje. A CIA semlegesíteni akarja Evelynt, akinek azonban sikerül meglépnie. Orosz és amerikai ügynökökkel a sarkában igyekszik mielőbb megtalálni azt az embert, aki a szervezet árulójaként kíméletlenül likvidáltatta volna őt.

Mikor?
Film+ 21:00

Gyilkos ösztön

Joe Merriwether és Katherine Cowles ügynökök nyomoznak egy különös kegyetlenséggel elkövetett sorozatgyilkosság ügyében. Az áldozatok között ugyan nincs kapcsolat, de többek közt a módszer, a rejtélyes üzenetek arra utalnak, hogy a halálesetek összefüggnek. Mivel a gyilkos mindig egy lépéssel a rendőrség előtt jár, Joe és Katherine a lánya halála óta visszavonultan élő, különös képességű pszichiáter Dr. John Clancy segítségét kérik.

Mikor?
Film+ 22:55

#CinemaKlub#Filmek#ajánlók#sztárok#akció#angelina jolie#dráma#anthony hopkins#thriller

Címlapról ajánljuk