CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Hétfő (03. 27.)

rtl.hurtl.hu

2017. március 27. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

A hívás

Jordan Turner a 911-es segélyhívó szolgálatnál teljesít szolgálatot. Eddig bármivel könnyen megbirkózott, ám egy tizenéves lány azzal hívja fel, hogy a házukba épp egy őrült sorozatgyilkos tör be. Jordan a háttérből próbálja irányítani az eseményeket, de kudarcot vall. Sokáig nem tudja feldolgozni az eseményeket, mígnem egy véletlen folytán hasonló eseménybe csöppen. Egy fiatal lány, Casey azt állítja, hogy elrabolták és egy kocsi csomagtartójában tartják fogva. Jordan mindent megtesz, hogy a mozgásban lévő autó és a tettes nyomára bukkanjon.

Mikor?
Film+ 19:00

A csontember

A tökéletes rendőr gyors, mozgékony, biztos kezű: Lincoln Rhyme felügyelő viszont egy tragikus baleset következtében mozdulni se tud. Az egykori rendőr úgy érzi, véget ért számára az élet. Mindaddig, míg fel nem bukkan a városban egy őrült sorozatgyilkos, aki különös ravaszsággal bánik el áldozataival. Rhyme végre méltó ellenfélre akad, és mert egyedül tehetetlen, partnert keres. Ameliát jelölik ki a felügyelővel való együttműködésre. A fiatal, tapasztalatlan rendőrnő kénytelen halálpontosan követni magatehetetlen társa utasításait. Egy emberként kell látniuk és dönteniük, mielőtt újra lecsap a magát Csontembernek nevező mániákus gyilkos...

Mikor?
Film+ 21:00

Tuti szajré

Két gyermekkori jó barát eltervezi, hogy kirabolja az egyik legnagyobb pénzraktárt, ahol több millió dollár hever, szinte őrizetlenül. Chris nagy nehezen biztonsági őr lesz a pénzszállítóknál, és úgy tűnik, végre egyenesbe jön. Ám amikor apja munkanélkülivé válik, Eddie haverja ráveszi arra, hogy rabolják ki a raktárt. Minden bizonyíték arra utal, hogy a maffia tette, ám Ransome nyomozó nem dől be a fiúknak.

Mikor?
Film+ 23:15

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#sztárok#thriller#dráma#akció#a hívás#halle berry#A csontember#denzel washington#angelina jolie#liam hemsworth#dwayne "the rock" johnson

Címlapról ajánljuk