CinemaKlub

Mutatunk 9 dolgot, amit tuti nem szúrtál ki a Deadpool 2 teaser-jében!

rtl.hurtl.hu

2017. március 7. 14:14

Pedig, így rögtön máshogy fogsz tekinteni a vörös ruhás antihős bohóckodásaira! Láttad például a plakátot a háttérben, vagy nem volt valahonnan ismerős az aláfestő zene? Most mindent megmutatunk!

Sok idő eltelt azóta, hogy Deadpool-t Farkas mellett láthattuk az X-Men kezdetek: Farkas című moziban, most pedig ismét együtt szerepeltek, ha nem is a Logan-ben, az azt megelőző kedvcsinálóban Ryan Reynolds szuperhőse, megint borzolta a kedélyeket!

1. Juice Newton slágere mindenkor!

Az első részből jól ismert Angel Of The Morning hallható a moziban bemutatott teaser-ben, míg az internetre felkerült kisfilmben Wade Wilson, már a Man in Motion című dalt hallgatja.

2. Logan

Az ízelítőben legtöbbet említett karakter Hugh Jackman Logan-je, aki a harmadik részben utoljára öltötte magára Farkas jelmezét, így nem valószínű, hogy ismét együtt láthatjuk majd a két mutánst. Az azonban biztos, hogy amellett, hogy Deadpool megemlíti, a háttérben kétszer is kiszúrható kedvencünk! Egyszer a telefonfülke mögötti mozi reklámozza a Logan-t, egyszer pedig a sikátorba érkező Wade mögött láthatjuk, a mozi plakátját!

3. John Williams és Superman

Ha pedig már a telefonfülkéről van szó, elég különös dolgot tapasztalhatunk a videóban, ami nem biztos, hogy rögtön mindenki számára egyértelművé vált:

Richard Donner Superman-jének ikonikus score-ja hallható ugyanis az alatt, amíg Wade Wilson próbálja magára küszködni a vörös álruháját! A John Williams által írt klasszikusnak szerepeltetése két okból is különös, az egyik, hogy Superman a DC Univerzumban szerepel, míg Deadpool a Marvelében, a másik pedig, amin igazából meg sem lepődtünk, hogy Ryan Reynolds-éknak még az egyik legnagyobb szuperhősből is sikerült gúnyt űzniük!

4. „Nathan Summers hamarosan érkezik”

Bár még a Deadpool 2 forgatásai el sem kezdődtek, úgy tűnik főhősünk mellett egy valaki biztosan szerepelni fog a készülő moziban! Ez a bizonyos személy pedig nem más lesz, mint Nathan Summers, azaz Kábel! Legalábbis a telefonfülke oldalára firkált szövegből, erre következtetünk.

5. Ki az a Laird?

Ez a név az, ami elhangzik a teaser-ben, amikor Deadpool valakit felhív a fülkéből, ahogyan később azt is elárulja, hogy ő egy öltöztető, aki segíteni szokott neki belebújni a ruhájába. Valójában fogalmunk sincs, ki lehet ez a Laird, de úgy érezzük, ha ilyen kitüntetett figyelmet kapott, jobb lesz a későbbiekben is megjegyeznünk ezt a nevet!

6. Firefly poszter

A sorozat plakátja szintén a háttérben látható, és lehet kevesen tudják de ez egy igazi szerelmi vallomásnak tudható be, ugyanis a sci-fi széria egyik főhősét, ugyanaz a színésznő, Morena Baccarin alakította, aki Wade Wilson kedvesét, Vanessát is játssza!

7. Stan Lee

Milyen Marvel-mozi az, amiben nincs egy igazi Stan Lee cameó? Nos, az biztos, hogy a beharangozók világában eddig még nem igazán láttuk, de persze Deadpool, mint mindenben ebben is teljesen újító! Ezúttal a hős ruhájára tesz megjegyzést, amire Wilson csupán annyit reagált, hogy elhallgattatja a képregénykészítőt. Ez pedig felveti azt a kérdést, hogy ha Stan Lee eddig csakis a Farkas-filmekben nem szerepelt, az azt jelenti, hogy lassan Marvel-karakterként kell rá tekintenünk?

8. Hans Zimmer

John Williams mellett, ugyanis a másik nagy ágyút Hans Zimmer-t is hallhatjuk felcsendülni a kisfilmben, aminek a jelentőségét valójában vitatnánk, ugyanakkor nagyon örülünk neki, hogy hallhatjuk!

9. Az öreg halász és a tenger

Ez talán a legmeglepőbb utalás, ugyanis amikor a teaser-nek vége, mint valami vége főcím lepörög előttünk Hemingway klasszikusa, aminek oka egyáltalán nem olyan rejtélyes, mint ahogyan azt elsőre gondolnánk, hiszen a Deadpool képregényekben rengeteg irodalmi utalás található, sőt egy egész sorozat épül Az öreg halász és a tenger történetére!

Hogy mikor kaphatjuk meg végre a Deadpool 2-t, azt nem tudjuk, de addig is élvezzük ezt az ízelítőt, valamint Reynolds méltán emlegetett hátsófelét, ugyanis az is látható a felvételen!

Forrás: cinemablend.com
Képek: Instagram, Twitter

#CinemaKlub#deadpool 2#teaser#stan lee#marvel#superman#dc#érdekességek#logan

Címlapról ajánljuk