CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Péntek (02. 17.)

rtl.hurtl.hu

2017. február 16. 23:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Valentin nap

 


Valentin napja a szerelmesek ünnepe, ám ez a nap sem mentes a feszült pillanatoktól, fordulópontoktól. Új kapcsolatok születnek, és régiek érnek véget, egy már véget ért kapcsolat elejtett fonalát épp ma veszik fel. Szerelmek, szakítások, újrakezdések. Morley, Liz, Reed, Holden, Kara, Kate és a többiek a szerelem csapdájába estek, és nem tudják, hogyan másszanak ki belőle.

Mikor?
Cool 21:00

Légió

Isten Gábriel arkangyal vezetésével leküldi a Földre az angyalok légióját, hogy pusztítsák el az emberi fajt. A mennybéli sereg azonban nem várt ellenállásba ütközik. Az emberiség egyetlen reménysége az új-mexikói sivatag egyik pihenőhelyén dolgozó, illetve veszteglő néhány emberben van, akik akaratlanul is az apokalipszis frontvonalában találják magukat. Szerencsére Mihály arkangyal a segítségükre siet. Hamarosan kiderül, hogy feladatuk a várandós pincérnő védelme, aki az új Megváltót, az emberiség utolsó reményét hordja a szíve alatt.

Mikor?
Film+ 21:00

A becsület lovagjai

Egy rejtélyes harcos szövetkezik egy bukott kínai császár lányával is fiával, hogy együtt győzzék le azok kegyetlen bátyját, aki a holtan akarja őket látni.

Mikor?
Film+ 22:50

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#romantika#vígjáték#ashton kutcher#anne hathaway#valentin nap#dráma#Légió#paul bettany#akció#nicholas cage

Címlapról ajánljuk