CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Szerda (02. 15.)

rtl.hurtl.hu

2017. február 14. 23:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Mindhalálig

Alain Moreau sokáig nem is sejtette, hogy valahol a világban él egy ikertestvére. Amikor azonban rátalál, már késő, a férfi halott – meggyilkolták. Alain elhatározza, hogy kideríti, mi áll az ügy hátterében. Fivére személyiségébe bújik, és így próbál fényt deríteni a titokra. A nyomok New York orosz emigránsok lakta negyedébe vezetnek. Alain olyan világba száll alá, amely testvérét már kitaszította magából. Két dologra vágyik: bosszúra és igazságra.

Mikor?
Film+ 19:00

Száguldó erőd

Travis Dane eltéríti az Egyesült Államok legelegánsabb vonatát, és az egyik vagonban komputerközpontot épít ki. A zseniális tudós azt a szupertitkos kormányzati műholdat akarja irányítása alá vonni, amellyel képes elpusztítani az Államok fővárosát. A bosszúra éhes Dane-t, aki egymilliárd dollárt követel az akció leállítása fejében, csak az éppen vonaton tartózkodó egykori hajószakács tudja megállítani, akinek az sem okozott gondot, hogy tucatnyi terrorista ellenében egymaga foglaljon vissza egy hadihajót.

Mikor?
Film+ 21:00

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#akció#dráma#thriller#jean-claude van damme#steven seagal#száguldó erőd

Címlapról ajánljuk