CinemaKlub

Hugh Jackman gyűlölt Farkas bőrébe bújni?

rtl.hurtl.hu

2017. február 1. 12:05

Szinte soha senki nem játszott el egyetlen karaktert ennyiszer, mint Jackman, a színész most mégis meglepő vallomást tett. Hiába ez a leghíresebb szerepe, nem indult jól a „kapcsolatuk”.

Amikor már kezdtünk volna belefáradni az X-Men és a Farkas-filmekbe, akkor kaptunk egy olyan bíztató Logan előzetest, ami valószínűleg az eddigi legjobb lehet a sorozat történetében. Óriási reményeket fűzünk a március 2-án érkező filmhez (amiben valószínűleg utoljára láthatjuk Jackman-t Farkasként)!

Nemcsak mi vagyunk így ezzel, hiszen mindenki Deadpool-ja, Ryan Reynolds már az Oscart is látja a folytatás jövőjében. Mi azért ilyen gondolatokkal nem kacérkodunk, de bizakodunk, hogy nem kell újra csalódnunk.

Valószínűleg azért is érezzük ennyire erősnek már most a Logant, mert be kell látni: Jackman tényleg eggyé vált a karakterrel – 9-szer bújt a bőrébe –, emiatt pedig még érzelmesebb a búcsú, sőt maga a komor cselekmény is megindítóbb lesz.

Azt azonban meglepő volt hallani Jackmantől, ennyi év után, ennyi Farkassal a háta mögött, hogy az első alkalommal óriási harc volt eljátszania a karaktert!

„Be kell vallanom, eléggé nagy küzdelem volt. Az volt az első film, amit Amerikában csináltam. Paráztam. Ideges voltam. Átlagos voltam, be kell látnom. Senki se mondott semmit, én pedig azt hittem, jó vagyok, pedig nem voltam.”



Azonban a film producere, Tom Rothman ott volt a színész mellett és próbálta buzdítani, hiszen elmondta neki, hogy már a próba felvétel után érezte, hogy megtalálták a tökéletes embert a szerepre.

És mennyire igaza volt!
 

Forrás: Screenrant
Kép: InterCom

#CinemaKlub#hugh jackman#logan#farkas

Címlapról ajánljuk